Modern Warfare 3 Sezon 2'deki Yeni Oyun Modları

Murat Olcan 3.02.2024 - 01:00
Modern Warfare 3 Sezon 2'de heyecan verici yeni oyun modları sunuyor. Oyuncuları bekleyen yeniliklerle dolu bu sezonu kaçırmayın ve savaşa katılın.

Çok oyunculu oyun hayranları Modern Warfare 3 Sezon 2'de beş yeni oyun modu bekliyor. Bu modlar, daha önce hiç görülmemiş içeriklerin ve geçmiş Call of Duty oyunlarından hayranların en sevdiği klasiklerin bir kombinasyonu. Oyuncular tanıdık favorilere geri dönmenin rahatlığını yaşarken, bu eklemeler Çok Oyunculu modda işleri renklendirecek.

CoD: Modern Warfare 3 Sezon 2'deki Yeni Oyun Modları

İlginizi Çekebilir: Call of Duty Modern Warfare III İnceleme

CoD: Modern Warfare 3 Sezon 2'deki Yeni Oyun Modları

Sezonluk güncellemenin 7 Şubat 2024'te gelmesi ve yeni haritalar, oyun modları, silahlar ve diğer zengin içerikleri getirmesi bekleniyor. Modern Warfare 3 Multiplayer Sezon 2'deki beş yeni oyun modunun her birine bakalım.

1 - Takım Silahı Oyunu (Team Gun Game)

Takım Silah Oyunu, Modern Warfare 3 Multiplayer Sezon 2'de lansmandan hemen sonra sunulacak oyun modları arasında yer alıyor. Standart Team Death Match kurallarını takip ederken her oyuncu için özel silah ilerlemeleri sunar.

Her takım üyesi aynı silahla başlar ve amaç önceden belirlenmiş sekiz silahtan oluşan bir sette ilerlerken rakipleri ortadan kaldırmaktır. Oyunu 75 puana ulaşan ilk takım kazanır.

2 - Sadece Keskin Nişancılar (Snipers Only)

Snipers Only oyun modu, hassas nişancılık tutkusu olan oyunculara hitap ediyor. Oyun, öncelikle Takım Ölüm Maçı ve Hakimiyet modlarını içeren farklı haritalarda gerçekleşir.

Tabii ki, Keskin Nişancı Tüfekleri hariç tüm silahlar kısıtlanmıştır ve oyuncular maçları kazanmak için güç pozisyonlarına, stratejik görüş hatlarına ve doğru nişan almaya güvenmelidir.

3 - Hordepoint

Hordepoint, Modern Warfare 3 çok oyunculu Sezon 2'deki oyun modlarından biridir ve güncelleme lansmanında da mevcuttur. Savaş alanına acımasız bir zombi sürüsü getirerek geleneksel Hardpoint moduna bir değişiklik katar.

Oyuncular bir yandan zombilerin amansız saldırısından kurtulurken bir yandan da Hardpoint'i rakip takımdan korumalıdır. Oyunu 250 puan sınırına ulaşan ilk takım kazanır.

4 - Juggermosh

Juggermosh, sezon ortasında başlatılacak olan zaman sınırlı bir oyun modu. Bu modda oyuncular, tek vuruşta öldürme (OHK) yakın dövüş silahını güvence altına almak için güçlü zırhlarını haritanın merkezine doğru manevra yaptıkları yoğun Juggernaut savaşlarına katılırlar.

Oyuncular kendi zırhlarını geliştirmek için düşmüş düşmanların zırhlarını toplayabilirler. Bu oyun modu, kombo merkezli bir savaş stratejisini teşvik eden bir üçüncü şahıs kargaşasıdır.

5 - Bounty

Bounty, Modern Warfare 3 Sezon 2'de sezon ortasında sunulacak oyun modlarından biri. Bu mod, skor sınırına ulaşılana kadar düşman oyuncuları ortadan kaldırmakla ilgili. Oyuncular, Team Death Match'e benzer şekilde sınırsız cana sahip olacaklar.

Bounty, her takımda en çok öldüren oyuncu olarak işaretlenen bir Yüksek Değerli Hedef (HVT) içerir. HVT ataması takımlar arasında değişir ve oyuncular HVT'yi başarıyla ortadan kaldırdıklarında ek puan kazanırlar.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 09:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
Modern Warfare 3 Sezon 2'deki Yeni Oyun Modları
İlginizi Çekebilir