Minecraft Dungeons için ilk genişleme paketi, Temmuz ayında gelecek

Mehmet Akif Zımba 2.06.2020 - 17:49
Mojang geliştirici ekibinin yeni oyunu Minecraft Dungeons için gelecek olan ilk genişleme paketi, önümüzdeki Temmuz ayında oyuncularla buluşacak.

Geçtiğimiz hafta çıkışını gerçekleştiren Minecraft Dungeons, genişleme paketi ile de kendisinden bahsettirecek. Geliştirici ekip olan Mojang ise, Minecraft Dungeons'a getirecekleri bu genişleme paketleri hakkında bizlerle yeni bilgiler paylaşmış bulunuyor.

Açıkçası Mojang ekibinin, bu oyun için iki adet planlanmış genişleme paketi üzerinde çalıştığını biliyoruz. Bu genişleme paketlerinden ilkinin ismi ise Jungle Awakens olacak. Üstelik bu genişleme paketi, önümüzdeki Temmuz ayı içerisinde oyuncuların erişimine açılacak.

Minecraft Dungeons Jungle Awakens genişleme paketi ile, yeni maceralar sunacak

Mojang, oyunları için geliştirdikleri genişleme paketleri hakkında, resmi blog sayfalarında da bir paylaşımda bulundu. Bu paylaşımda, oyunları için gelecek olan genişleme paketlerinden ve bunların içeriklerinden bahsediliyor. İlgi çekici detaylar ise, bizleri bekliyor.

Geliştirici ekibin söylediğine göre Jungle Awakens ile çıkacağımız macerada, uzaklardaki tehlikeli bir ormana giriş yapacağız. Bu genişleme paketinin oyuna ekleyeceği üç yeni görev doğrultusunda, ormandaki gizemli bir güce karşı mücadele edeceğiz.

Orman yaratıklarına karşı vereceğimiz bu mücadelede kullanabileceğimiz yeni silahlara, zırhlara ve eski eserler yardımımıza koşacak. Bu macerada karşılaşacağımız birçok yeni düşman da bulunacak. Leapleaf, orman zombisi ve Poison Quill Vine ise, bu düşmanlardan yalnızca bir kısmı.

Minecraft Dungeons için ilk genişleme paketi, Temmuz ayında gelecek

Jungle Awakens DLC'sinin hemen ardından oyuna gelecek olan bir diğer güncelleme ile bambaşka bir diyara yolculuk edeceğiz. Mojang ekibi bu noktada, Minecraft Dungeons için planlanan ikinci ek paket olan, Creeping Winter'ı duyuruyor.

Bu genişleme paketi ise, yılın ilerleyen dönemlerinde bizlerin beğenisine sunulacak. Bu sebeple, bu DLC hakkında elimizde pek bir bilgi bulunmuyor. Yine de geliştirici ekibin duyurularını takip etmekte fayda var. Nitekim önümüzdeki dönemlerde yeni bilgiler ortaya çıkabilir.

Yine de her şey bunlarla bitmiyor. Mojang önümüzdeki dönemlerde oyunlarına çapraz platform desteğiyle birlikte, platformlar arası oynama özelliği de sunacak. Ayrıca oyuna sahip olan herkesin erişim sağlayabileceği ücretsiz içerikler de Minecraft Dungeons'a eklenecek.

Üstelik Minecraft Dungeons oyununun Hero Edition sürümüne sahip olan oyuncular, bu iki genişleme paketine ücretsiz sahip olacaklar. Önümüzdeki haftalarda daha fazla detay sunacaklarını söyleyen Mojang ekibi ise, bizleri yeteri kadar içerikle meşgul etmeyi başarıyor gibi.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 23:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
Minecraft Dungeons için ilk genişleme paketi, Temmuz ayında gelecek
İlginizi Çekebilir