Microsoft Games patronu: "Benim de evimde Playstation 4 var!"

Murat Halilbeyoğlu 14.03.2014 - 14:07
"Dolayısı ile fanboyların bu hararetini anlamıyorum"
Microsoft Game Studios patronu Phil Spencer yaptığı bir açıklama ile konsol savaşlarında farklı bir yöntem belirledi.

Spencer herhangi bir ürünün fanboylarının rakip ürünleri sağlıksız bir şekilde beğenmediğini oysa ki her ürünün kendisine göre bir erdemi olduğunu belirtti.

"Görünüşe göre sahip olduğunuz konsolun çevresinde oluşan doğal bir grup mevcut. Bence bu, diğer konsollara sahip kişiler açısından sağlıklsız bir beğenmeme durumu."

"Ben de bu işin rekabetçi olması gerektiğini düşünüyorum ancak rekabet pazarda kalmalı. Benim Sony'dekilere ve ürettkleri ürünlere saygım sonsuz. Aynı şey Nintendo ya da Valve'daki dostlarım için de geçerli."

Microsoft Games patronu: "Benim de evimde Playstation 4 var!"
"Xbox hayranlarını seviyorum ancak bir Xbox hayranı olmak başka bir şeyin hayranı olmayacağınız anlamına gelmiyor ya da diğer markanın anti-hayranı olmanız gerektiği manasını da taşımıyor. Benim de PS4'üm var. Ben de PS4'te oyun oynuyorum. Aynı şekilde Wii U'um da var ve onunla da oyun oynuyorum. Üstelik bu sayede cihazlarda neler olup bittiğine dair tonlarca şey öğrendim."

"Sosyal alandaki insanların endişeleri açısından konu genel olarak bizim Playstation'a karşı rekabetimizin nasıl olduğu, onların nasıl üzerine gittiğimiz yönünde. Bence mükemmel bir açılış yaptılar. PS4'ün ve Xbox One'ın çıkış etkinliklerine baktığımda bunu söyleyebilirim. Bizim açılışımız da çok iyidi, bir Xbox için yapılmış bile olsa." 
Yorumlar 25
MK Okuru
MK Okuru 20.09.2024 14:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
Microsoft Games patronu: "Benim de evimde Playstation 4 var!"
İlginizi Çekebilir