Max Payne: Remixed Ücretsiz Olarak İndirilebilir

Tunay Şahin 15.01.2024 - 22:06
"Max Payne: Remixed" modu, orijinal oyunu modern teknolojilerle iyileştirerek PC oyuncularına ücretsiz sunuluyor.

Rockstar Games'in, Grand Theft Auto ve Red Dead Redemption gibi büyük başarılar kazanmış IP'lerin yanı sıra, Max Payne gibi değerli diğer oyun serilerine de ev sahipliği yaptığı sıklıkla göz ardı edilir. 2001 yılında ilk kez piyasaya sürülen Max Payne, oyun dünyasında hızla yerini almıştı. Remedy Entertainment tarafından geliştirilen bu oyun, 2003'te Game Boy Advance için de port edilmişti.

Max Payne: Remixed Ücretsiz Olarak İndirilebilir: Efsanevi Oyunun Yenilenmiş Hali

Rockstar Games, 2012 yılında Max Payne 3'ün geliştirilmesiyle bu serinin sorumluluğunu üstlenmişti. Nisan 2022'de Rockstar Games ve Remedy Entertainment, ilk iki Max Payne oyununun yeniden yapımı için işbirliği yapacaklarını duyurdu. Ancak bu duyurudan sonra yeniden yapımlarla ilgili bir sessizlik hakim oldu.

Şubat 2023'te, Rockstar Games yeniden yapımların yeni nesil sistemler için hala geliştirme aşamasında olduğunu ve aynı yıl içinde tam üretime geçtiğini açıkladı. Bu yeniden yapımların çıkış tarihleri henüz belirlenmemiş olsa da, PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S'de mevcut olacağı biliniyor.

Max Payne: Remixed Ücretsiz Olarak İndirilebilir: Efsanevi Oyunun Yenilenmiş Hali

"Max Payne Remixed": Gelişmiş Klasik Oyun Keyfi

PC oyuncuları için ise, "Slasks Psykbunker" adında bir mod yapımcısının geliştirdiği "Max Payne Remixed" adlı mod, oyunun orijinal versiyonuna önemli iyileştirmeler getiriyor. Bu mod, ışın izleme efektleri ve fiziksel tabanlı görüntü oluşturma teknolojilerini kullanarak etkileyici sonuçlar sunuyor. Orijinal Max Payne'in modelleri ve varlıkları yeniden düzenlenmiş ve bu mod, Nvidia'nın DLSS teknolojisini destekleyerek, RTX GPU'lara sahip oyuncular için oyunun daha iyi performans göstermesini sağlıyor.

Ücretsiz Demo Deneyimi

Bu heyecan verici modun bir demosu şu anda moddb.com üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir. Bu, oyun severlere, Max Payne ve Max Payne 2'nin resmi yeniden yapımları piyasaya çıkmadan önce, klasik oyunun geliştirilmiş bir versiyonunu deneyimleme fırsatı sunuyor.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2024 18:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.01.2024 19:56
IP nedir çok cahilim Internet Protocol diye dalga geçmeyin (:

------

IP, oyun dünyasında markanın karşılığı oluyor.
MK Okuru
MK Okuru 18.01.2024 16:16
Marka demek. Assassin's Creed markası, Witcher markası, Grand Theft Auto markası gibi düşün. Aslında sende Grand Theft Auto isminde oyun yapabilirsin çünkü genel olarak kullanılıyor, fikri mülkiyeti alınamaz ama Assassin's Creed ismini haklarını almadan kullanamazsın.
MK Okuru
MK Okuru 17.01.2024 21:33
IP = Intellectual Property

Türkçesi = Fikri Mülkiyet
MK Okuru
MK Okuru 17.01.2024 12:05
Fikri mülkiyet (IP), video oyunu endüstrisinde hayati bir unsurdur: geliştirme sözleşmeleri, iş sözleşmeleri (IP sahipliği), dağıtım, reklam ve bu sektördeki hemen hemen her lisans.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.01.2024 14:43
Kısaltma ingilizce anlamaman normal cahillik ile alakalı bir durum yok. He zorunda da değilsin
Kalan Karakter: 300 Gönder
Max Payne: Remixed Ücretsiz Olarak İndirilebilir
İlginizi Çekebilir