Marvel Rivals Kapalı Beta Sürecinde

Tunay Şahin 31.05.2024 - 01:42
Marvel Rivals, PlayStation 5 ve Xbox Series X'e geliyor. Marvel kahramanlarıyla PVP nişancı deneyimi sunan oyun, kapalı beta sürecine hazırlanıyor.

Marvel ve NetEase Games'in süper kahraman takım tabanlı PVP nişancı oyunu Marvel Rivals, geçtiğimiz Mart ayında duyurulmuştu ve şu anda PC'de beta aşamasında. PlayStation State of Play canlı yayınında hayranlar, oyunun PlayStation 5 ve Xbox Series X'te de yayınlanacağını ve kapalı betanın yakında PlayStation platformuna geleceğini öğrendi.

Marvel Rivals PlayStation 5 ve Xbox Series X'e Geliyor

Marvel Rivals, Marvel kahramanları ve kötü adamlarından oluşan geniş bir kadroya sahip, oynaması ücretsiz bir oyun olarak dikkat çekiyor. Şu ana kadar onaylanan 18 karakter arasında Black Panther, Doctor Strange, Groot, Hulk, Iron Man, Loki, Luna Snow, Magik, Magneto, Mantis, Namor, Peni Parker, Rocket Raccoon, Scarlet Witch, Spider-Man, Storm, Star-Lord ve The Punisher yer alıyor. Oyunun hikayesi, Galactus'un kızı Galacta tarafından denetlenen yakınsak zaman çizgileri ve birden fazla Doctor Dooms etrafında dönüyor. Ancak, Marvel Rivals'ın asıl amacı bu popüler ve güçlü karakterlerin takım oluşturmasını ve çeşitli yeteneklerini savaşta kullanmalarını görmek.

Oyun, Marvel evrenine olan ilgiyi ve PVP nişancı türüne olan talebi bir araya getirerek, oyunculara benzersiz ve sürükleyici bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 8.09.2024 03:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.07.2024 19:04
Ps 4 niye gelmiyo
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.05.2024 10:04
bu oyunla ilgili ilk pc'de denerler tutarsa ancak konsolda geliştirilir diyorlardı. Direkt konsol release'e girdilerse oyun bayağı sağlam olacak ve yüksek bir bütçeyle geliştirecekler belki de gerçekten "overwatch killer" olur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel Rivals Kapalı Beta Sürecinde
İlginizi Çekebilir