Macera devam ediyor

Merlinin Kazanı 8.07.2011 - 15:22
The Sims Medieval için ilk macera paketi ağustos ayında çıkıyor
Destansı bir macerada içinizdeki korsanı veya yaramaz asili ortaya çıkarın! Electronic Arts’tan EA Play Label, bugün The Sims Medieval: Pirates and Nobles’ın geliştirilmekte olduğunu ve 2011 Ağustos’unda piyasada olacağını duyurdu. The Sims Medieval: Pirates & Nobles macera paketi ortaçağ krallığınız için yeni görevleri, hazine avları ve yüzlerce yeni eşya ekleyecek.

The Sims Medieval’ın ilk macera paketi oyunculara Sims markasının başlıca unsurlarından biri olarak, daha fazla özgürlük sunacak diyen The Sims Studio Genel Müdürü Scott Evans,  “Yönlendirilmeyi seven oyuncular yeni görevler ve yeni bir Krallık Amacı bulurken, The Sims’in kum havuzu oyununu tercih edenler ise Orta Çağ yaşamını keşfetmek için daha fazla zaman sahibi olacaklar” diye konuştu.

Macera devam ediyor
The Sims Medieval: Pirates and Nobles oyunculara oyunun her alanında daha fazla çeşitlilik ve yeni seçenekler sunuyor. Oyuncuların kahramanlık hikayeleri krallığına Aarbyville Korsanları ve Tredony Asillerinin gelişiyle başlıyor ve kılıç dövüşleri, aşk ilişkileri, büyük maceralar ve gizemlerle devam ediyor. Kahramanlık görevlerinden hoşlananlar, gençlik pınarını bulmak veya krallığı kötü kalpli bir büyücüden korumak gibi görevlere katılabilecekler. Tredony ve Aarbyville arasındaki savaş, oyuncuların krallıklarını şekillendirmeleri için yeni bir amaç ve fırsatlar da doğuruyor. Oyuncular bir kral veya kraliçe, veya şövalye veya demirci olabilecekler ve yolculuklarına uygun biçimde hazırlanabilecekler. Haritalar, kürekler, nadir hazineler ve sürpriz tehlikelerle dolu hazine avcılığı heyecan verici yeni bir özellik eklerken, oyuncuları da Kahraman Sim’lerini geliştirecek ödüller kazanmaya cesaretlendirecek. Eklenen diğer yeni öğeler arasında isim verip eğitebileceğiniz kuşlar ve sorgu sandalyesi de bulunuyor.

The Sims Medieval: Pirates and Nobles, oyuncuların efsanevi kılıçlar yaratabilecekleri veya kraliyet düğünlerini yeni moda eşyalarıyla güzelleştirebilecekler korsan ve asil temalı yeni eşyalar da sunuyor. Yeni imza eşyaları ödül veya ceza olarak kullanılabilecek. Kahraman Sim’ler şahin veya papağan gibi evcil hayvanlar taşıyabilecekler. Eğer Sim’iniz yaramazlığa eğilimliyse, sorgu sandalyesi gibi ekstrem cezalara başvurabileceksiniz.

The Sims Studio tarafından geliştirilen The Sims Medieval: Pirates and Nobles, PC ve Mac için Ağustos ayında piyasada olacak.

- Basın Bülteni
Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2024 21:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
Macera devam ediyor
İlginizi Çekebilir