Los Santos'un başına bela olmayan bir Predator kalmıştı

Ahmet Özçilingir 15.10.2018 - 11:57
GTA 5 Predator modu yayınlandı

Grand Theft Auto 5 için geliştirdiği modlarla tanınan JuliaNİB'den yeni bir mod daha geldi. Daha önce, Hulk, Doctor Strange, Iron-Man gibi Marvel karakterleri için yaptığı GTA 5 modları ile bilinen mod geliştiricisi, bu sefer de Predator için bir mod geliştirdi. GTA 5 Predator modu oynanaış görüntülerini aşağıdaki oynatıcı üzerinden izleyebilirsiniz.

GTA 5 Predator Modu yayınlandı

JulioNİB'in geliştirdiği GTA 5 Predator modu yayınlandı. Ancak şimdilik herkes için indirmeye açık değil. GTA 5 Predator modunu indirmek için patreondan yapımcıya "bağış" yapmak gerekiyor. Bu durum can sıkıcı olsa da, yayınlanan modun gerçekten güzel göründüğünü ve mod üzerinde emek harcandığını söyleyebiliriz. Predator gerçekten olması gerektiği gibi tehlikeli. Los Santos sokaklarında dehşet saçıyor. Görünmez olabiliyor, meşhur bıçaklarıyla tehlike saçıyor, kurbanlarını fırlatabiliyor. Omzunda yer alan meşhur silahı da unutulmamış. Aynı zamanda FPS bakış açısıyla da oynanabiliyor. Los Santos'un başı adeta beladan kurtulmuyor diyebiliriz. Daha önce Los Santos'a Thanos da musallat olmuş şehrin altını üstüne getirmişti. GTA 5'in modlanabilir olması, yaratıcı işlerin yapılmasının da önünü açıyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 00:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
JosefStone
JosefStone 15.10.2018 20:09
güzel modmuş beğendim ama alien42 arkadaş haklı bence bunu haber yapacağınıza hiç yapmayın yada gta 5 mod haberleri diye farklı bir kategori açıp oraya koyun
Kalan Karakter: 300 Gönder
alien42
alien42 15.10.2018 12:29
Bu moda şaşıracak olan var mı merak ediyorum? Şu GTA V modlarını haber yapmaktan vazgeçin artık.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Los Santos'un başına bela olmayan bir Predator kalmıştı
İlginizi Çekebilir