LoL'e yeni şampiyon geliyor

Ceyda Doğan 12.02.2014 - 09:31
Hiçliğin Gözü Vel'koz
League of Legends yeni şampiyonlar ve yeni kostümler peşinden koşmaya devam ediyor. Bu sefer karşımızda Hiçliğin Gözü Vel'Koz var. Onun hikayesi diğer şampiyonlardan biraz farklı. Çeşitli deneyler ve taramalar yoluyla ilginç çıkarımlar yapıyor. Düşmanlarına ise oldukça büyük hasarlar vermeye hazırlanıyor.

LoL'e yeni şampiyon geliyor
Yeni şampiyonumuz Vel'koz'un yayımlanan yetenekleri ise şu şekilde:

Pasif: Organik Yapıbozum
Vel’Koz’un yetenekleri, isabet ettikleri rakipleriYapıbozuma uğratır. Vel’Koz’un yetenekleriyle üç kere vurduğu minyonlar, yaratıklar ve rakip şampiyonlar Yapıbozuma uğrar ve ek gerçek hasar alır. Rakipler, kısa bir süre Vel’koz’un saldırılarından kaçınabilirse Yapıbozum yüklerinden kurtulurlar.

Q: Plazma Ayrışması
Vel’Koz, isabet ettiği ilk rakibi yavaşlatan ve ona hasar veren bir plazma atışı yapar. Plazma Ayrışması isabet ettiğinde, maksimum menziline eriştiğinde veya yeniden etkinleştirildiğinde, gönderilen atış 90 derecelik bir açıyla ikiye ayrılır. Ayrılan atışlar aynı hasarı verir ve rakibi aynı miktarda yavaşlatır.

W: Hiçlik’e Açılan Yarık
Vel’Koz, düz hat halinde patlayan bir atış yapar. Atış, geçici olarak Hiçlik’e açılan bir yarık oluşturur. Hem ilk açılan yarık hem de gecikmeli patlama hasarı, yakalanan rakiplere Yapıbozum yükü ekler.

E: Tektonik Bozucu
Vel’Koz kısa süre bekledikten sonra etrafını sarsarak, sarsıntıya yakalanan tüm rakipleri havaya savurur ve onlara hasar verir. Vel’Koz’a yakın olan rakipler, bir miktar da geriye savrulurlar.

R: Yaşam Formu Parçalama Şuası
Vel’Koz kısa bir süre için fare imlecini takip ederek menzilindeki tüm rakiplere hasar veren, onları yavaşlatan ve Yapıbozuma uğratan bir sonsuz enerji ışını yollar.


Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 09:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
LoL'e yeni şampiyon geliyor
İlginizi Çekebilir