League of Legends Ruh Çiçeği etkinlikleri başladı

Ersin Kılıç 24.07.2020 - 11:17
Ruh Çiçeği, League of Legends, Legends of Runeterra ve Teamfight Tactics oyunlarında, 22 Temmuz ve 24 Ağustos 2020 tarihleri arasında gerçekleşecek.

LoL evreninde daha önce de görülen Anime esintileri, bu kez daha derin bir hikaye, yaratıcılık ve birden fazla oyun arasındaki koordinasyonla karşımıza çıkıyor. Ruh Çiçeği dünyası, Savaş Akademisi ve Yıldız Muhafızı gibi diğer popüler LoL temalarından daha fazla derinliğe sahip. Bu yeni yaklaşım, bir oyun içi etkinlikte neler başarılabileceğinin sınırlarını zorluyor.

League of Legends Ruh Çiçeği etkinlikleri başladı

Etkinlik kapsamında League of Legends'a geçici bir süreliğine geri dönecek oyun modu “Merkez Baskını, Ruh Bağları” isimli yepyeni bir hikaye ve kostüm serisi ile gelecek. Legends of Runeterra'ya ve Teamfight Tactics'e ise etkinlik kapsamında yeni kişiselleştirme içerikleri eklenecek.

Ruh Çiçeği'nin ilk tohumları, ruhlarla ilgili halk masallarını LoL evrenine uygulamakla atıldı. Burada amaç, oyunculara en sevdikleri şampiyonlarla etkileşime geçmek için yepyeni bir yöntem sunmaktı. Ruh Çiçeği Festivali hikayesi, Ionia'da başlıyor. Ionialılar rengarenk festival kıyafetleri giyerek yıl boyunca yalnızca bir hafta açan ruh çiçeklerinin de yardımıyla, kaybettikleri yakınlarının ruhlarıyla iletişime geçebiliyor.

League of Legends'da Ruh Çiçeği:

Yepyeni kostümler, Merkez Baskını'nın dönüşü ve oyuna eklenecek en yeni şampiyon Lillia'nın yanı sıra, League of Legends'a Ruh Bağları isimli yeni bir hikaye de eklenecek. Oyun istemcisinde saat 23.00'da devreye girecek olan Ruh Bağları'nda oyuncular, Ruh Çiçeği kostüm serisindeki şampiyonları deneyimleme şansı elde edecek. Ionia'nın Ruh Çiçeği Festivali boyunca efsaneleşen çeşitli halk hikayesi karakterlerini temsil eden bu ruhlar, oyunculara farklı görevler aracılığıyla ruhların takdirini ve özel ödülleri kazanma fırsatı sunacak. Normalde League of Legends İstemcisi'nde bulunan görevler, bu yeni deneyime dahil edilip buradan da yapılabilecek. Yeni karakter etkileşimleri, harmanlanarak farklı görevlere işlenecek. Ruh Bağları hem estetik hem de hikaye açısından anime tarzından ilham aldı.

League of Legends Ruh Çiçeği etkinlikleri başladı

Ruh Çiçeği kostümüne sahip LoL şampiyonları şunlar olacak:

Lillia
Thresh
Ahri
Teemo
Yasuo
Vayne
Riven
Cassiopeia
Kindred

Legends of Runeterra'da Ruh Çiçeği:

Oyuncular sadece oyunu oynayarak açabilecekleri bir dizi sınırlı süreli içeriğe erişebilecek. Ayrıca mağazada ilerledikçe daha çok ödül açılabilmesini sağlayacak bir etkinlik kartı da bulunacak.

Yeni özelliklerden bazıları

Yeni Laboratuvar: Bahşet
Kurulu altı Ruh Çiçeği destesinden biri seçilir.
Oyuncular oyuna 30 Can'la başlar.
Bir birim öldüğünde, nitelikleri oyuncunun elindeki rasgele başka bir birime geçer.

Destansı Görevler ve Ödüller
Etkinlik yolunda ilerlemek için oyna.
Günlük zaferler, etkinlik görevleri ve destansı görevlerle çiçek yaprakları kazan.
Özel Ruh Çiçeği ödüllerinin kilidini aç.

Etkinlik Kartı
Özel kozmetik içeriklere sahip geliştirilmiş etkinlik yolu.
Yeni Muhafız Kitt'e anında erişim.
Oyun oynayarak çiçek yapraklarını toplayıp daha fazla ödül aç!

Teamfight Tactics'de Ruh Çiçeği:

Oyuncular Tüyşövalyesi, Sakinkuyruk ve Melisma minik efsaneleri için Ruh Çiçeği temalı yeni çeşitleri açma fırsatını elde edecek. Ayrıca, yeni minik efsane alma yöntemiyle oyuncular, istedikleri çeşitlerin bir yıldızlı halini doğrudan edinebilecek.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 05:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
ruyaguclu
ruyaguclu 24.07.2020 14:52
1 kutu için 100 tane görev yaptırırlar şimdi
Kalan Karakter: 300 Gönder
League of Legends Ruh Çiçeği etkinlikleri başladı
İlginizi Çekebilir