League of Legends 10.15 yama notları yayınlandı

Özgür Deveci 22.07.2020 - 12:14
Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan popüler MOBA oyunu League of Legends'ın 10.15 yama notları yayınlandı. Detaylar haberimizde!

Riot Games, League of Legends'ın 10.15 yamasını aktif hale getirdi. Yeni yamada Caitlyn, Gragas, Irelia, Rakan, Shen, Skarner, Swain ve Yuumi şampiyonları güçlenirken Aphelios, Fiddlesticks, Lee Sin, Ornn, Thresh ve Twisted Fate zayıfladı.

10.15 yamasıyla güçlenen şampiyonlar

Caitlyn: Taban saldırı gücü 62'den 64'e, taban hareket hızı da 325'den 330'a artırıldı.

Gragas: W'nun (Ayyaş Hiddeti) hasar oranı 0,5 yetenek gücünden 0,6'ya yükseldi. R'nin (Patlayan Fıçı) hasar oranı 0,7'den 0,8'e artırıldı.

Irelia: Pasifinin (Ionia Azmi) yük başına sağladığı ilave saldırı hızı artırıldı.

Rakan: Pasifin bekleme süresi ileri yetenek seviyelerinde azaldı ve artık 18. seviyede şekilde duracak şekilde seviye başına azalıyor.

Shen: Pasifin (Ki Kalkanı) kalkan değeri artı. Ancak ilave can oranı değişmedi.

Skarner: Q'nun hasar oranı ve ilave hasar oranı artık hedefin azami canına bağlı olarak artıyor; güçlendirme süresi arttı, bedeli arttı ve artık sabit.

Swain: Taban hareket hızı azaldı. Pasifin bekleme süresi azaldı ve artık bekleme süresinde azalmaya bağlı olarak azalıyor; artık mana yenilemiyor. Swain'in Saçartohumların fırlattığı rakipleri çekebilmesine yol açan hata giderildi. Q'nun bekleme süresi azaldı; büyü atışlarının açısı azaldı; artık rakiplerin içinden geçiyor. W'nun menzili arttı; hasarı azaldı; bedeli ileri yetenek seviyelerinde azaldı. E'nin bekleme süresi azaldı; bedeli azaldı ve artık sabit.

Yuumi: Pasifin mana yenileme değeri azaldı; artık azami manaya ve şampiyon seviyesine bağlı olarak artıyor; bekleme süresi azaldı.

League of Legends 10.15 yama notları yayınlandı

10.15 yamasıyla zayıflayan şampiyonlar

Aphelios: 10.14 yamasıyla zayıflayan Aphelios'a bu yamada da bir zayıflatma getirildi. Q'nun Gözcü Taret'inin etkinleşme menzili azaldı; Gözcü Taret'in etkinleşme süresi arttı. Q'nun Runaan'ın Kasırgası'yla fırlattığı okun rakiplerin deşip geçme etkisi kalktı; Infernum'un kritik vuruş gerçekleştirdiğinde yaptığı alan etkili atışların sayısı azaldı; Infernum'un Runaan'ın Kasırgası'yla birlikte yaptığı alan etkili atışların sayısı azaldı; Infernum'un Runaan'ın Kasırgası'yla birlikte kritik vuruş gerçekleştirdiğinde yaptığı alan etkili atışların sayısı azaldı; Infernum'un Runaan'ın Kasırgası'yla birlikte yaptığı alan etkili atışların boyutu küçüldü.

Fiddlesticks: 10.14 yamasında zayıflayan şampiyonlardan biri olan Fiddlesticks'e bu yamada da bir zayıflatma getirildi. W'nun (Kan Hasadı) minyonlardan kazandığı iyileşme azaldı.

Lee Sin: W'nun (Koruma Güdüsü) bekleme süresi 12 saniyeden 14 saniyeye yükseldi.

Ornn: Taban zırhı 36'dan 33'e düşürüldü.

Thresh: W'nun (Karanlık Geçiş) bekleme süresi ileri yetenek seviyelerinde arttı.

Twisted Fate: W'nun (Bir Kart Seç) bekleme süresi ilk yetenek seviyelerinde arttı ve artık sabit değil.

Son olarak Ruh Çiçeği Thresh, Ruh Çiçeği Vayne, Ruh Çiçeği Yasuo, Ruh Çiçeği Lillia, Ruh Çiçeği Teemo ve Ruh Çiçeği Teemo Prestij Serisi kostümlerinin 22 Temmuz 2020 tarihinde satışa sunulacağını belirtelim.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 22:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
League of Legends 10.15 yama notları yayınlandı
İlginizi Çekebilir