Küfreden Pro FIFA oyuncusu EA oyun ve servislerinden banlandı

Ersin Kılıç 25.02.2020 - 14:27
Yayınlarında agresif tavırlar sergileyen ve EA games'e hakaretler eden profesyonel FIFA oyuncusu Kurt Fenech, bütün EA oyunlarından ve servislerinden süresiz banlandı.

Firmalar ve yayıncılar arasında zaman zaman yaşanan gerilimlere bir yenisi daha eklendi ve profesyonel FIFA oyuncularından biri olan Kurt "Kurt0411" Fenech, bütün EA Games oyunlarından ve servislerinden süresiz olarak banlandı. Her iki taraf da birbirini suçlarken yaşananların ise oldukça ilginç olduğunu söylememiz gerekiyor. 

Profesyonel FIFA oyuncusu bütün EA oyun ve servislerinden banlandı

Daha önce de benzer tavırlar sergilemiş olsa da bu banlanmanın fitilini Kurt Fenech'in Kasım ayında yapmış olduğu son FIFA 20 yayını ateşledi. Yayın sırasında rakibine canlı yayında "O.... ..cuğu, bu b.ktan oyunda bile beni yenemezsin. S... git EA" dedikten sonra firmaya olan hakaretlerine devam eden Fenech, daha sonrasında ise firma logosunun yer aldığı bir atkıya defalarca tükürüyor. Kurt fenech'in kasım 2019'daki yayınından kesitlere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Küfürlü olduğu için küçük yaştaki takipçilerimizi şimdiden uyaralım. 

Pro FIFA oyuncusu bütün EA oyun ve servislerinden banlandı

İşte bu yayın sonrasında FIFA 20'den banlanan ve EA Sports FIFA Global Series takviminden çıkarılan oyuncu, saldırılarına sosyal medya ve yayınlarında devam etmiş. Tüm bunların sonucunda ise EA Games, profesyonel FIFA oyuncusu olan Kurt fenech'i FIFA oyunlarının yanı sıra tüm oyunlarından ve servislerinden banlamış. Konuyla ilgili açıklama yapan Fenech "Dürüst olmak gerekirse, beni EA Sports etkinliklerinden yasaklamak yeterli olmadı, Twitch ve Youtube hesaplarımın yasaklanması yeterli olmadı. Şimdi de 10 yılı aşkın süredir kullandığım Fut Founder hesabımı kapattılar. Diyecek söz bulamıyorum" ifadelerinde bulunurken EA games tarafından yapılan resmi açıklama ise şu şekilde oldu;

"EA Sports FIFA Global Series'in bir parçası olan Kurt0411, Kasım 2019'da çalışanlarımızı ve diğer oyuncuları tehdit ettiği gerekçesi ile FIFA 20 Global Series ve gelecekteki yarışmalara katılmaktan men edildi. O zamandan beri Kurt, EA çalışanları ve diğer oyuncular hakkında sosyal medya hesaplarında hakaret dolu mesajlarına devam etti ve diğerlerini de aynı şeyleri yapmaya teşvik etti. Kişisel saldırı içeren bu mesajları nezaket çizgisini geçti ve hizmet şartlarımızı ihlal etti. tehdit edici davranışları tolore etmeyeceğiz. Sonuç olarak Kurt0411'in EA hesabı bu ciddi ve sürekli tekrarlanan şiddet sebebiyle banlandı ve bir daha oyunlarımızı oynaması ve hizmetlerimize ulaşması yasaklandı."

Oyuncuların eğlenmesi ve oyuncu toplulukları oluşturmanın ana hedeflerinden biri olduğunu da belirten EA yetkilileri, herkes için güvenli ve huzurlu bir oyun ortamı oluşturmak istediklerini de belirtmiş. 

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 18:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.02.2020 02:18
doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar bu gün koskoca ülke bir yalancının peşine takılmış bu adam kimle iş yaptıysa onu sattı hala vazgeçmiyor millet
MK Okuru
MK Okuru 26.02.2020 21:26
4S kuralı pampa. Bilirsin, bu işler böyle.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.02.2020 17:25
Bu "Kurt"un son ulumasıydı. Şimdi havlasın bakalım!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.02.2020 11:05
"EA haklı." dedirtmek de büyük başarı aslında. Aferin aptal.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.02.2020 21:16
bu adam tam bir ergen ya severim ama tam bir ergen hareketleri falan çocuk gibi..banlanması yerinde olmuş belki gider doğru düzgün bir iş bulur kendine.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.02.2020 19:51
iyi olmuş. magandalık her yerde artık. fizikselliği geçti. dijital yapılması bile engellenmeli kalıcı cezalar ile.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Küfreden Pro FIFA oyuncusu EA oyun ve servislerinden banlandı
İlginizi Çekebilir