JETT: The Far Shore PS4, PS5 ve PC için duyuruldu

Özgür Deveci 14.06.2020 - 10:31
Superbrothers ve Pine Scented tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan açık dünya macera oyunu JETT: The Far Shore PS4, PS5 ve PC için duyuruldu.

Sword & Sworcery'nin tasarımcısı Superbrothers, Sony'nin PlayStation 5 konsolunu tanıttığı "Oyunların Geleceği" etkinliğinde yeni oyunu JETT: The Far Shore'u duyurdu. Oyun noel döneminde PlayStation 4, PlayStation 5 ve PC (Epic Games Store) için piyasaya çıkacak. Oyunun fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yayınlanan video oyun hakkında pek bir detay vermedi, ancak yıldızlar arası uzay görevine gönderilen iki genç kaşif gösterildi. Fragman küçük bir köyde, bir ayin eşliğinde başlıyor ve karakterimiz gemisine doğru ilerliyor. Ardından gemi havalanıyor ve fragman “Hayallerle dolu, unutulmaya yüz tutmuş insanlara bir gelecek hazırla” diyor. Daha sonra gemi daha büyük bir uzay istasyonuna yanaşıyor ve yüzlerce yıl boyunca boşlukta ilerliyor. Karakterlerimizin ne aradığını tam olarak bilmiyoruz ancak insanlık için yeni bir yuva arıyor gibi görünüyorlar. Oyun bana bu yönüyle Nolan'ın Interstellar (Yıldızlararası) filmini anımsattı. Eğer The Outer Worlds'den sonra bir uzay keşif oyunu arıyorsanız, JETT: The Far Shore belki de sizin beklediğiniz oyun olabilir.

JETT: The Far Shore PS4, PS5 ve PC için duyuruldu

Sword & Sworcery'in yaratıcılarından yıldızlar arası bir macera

JETT: The Far Shore, bir sinematik aksiyon macerasında unutulmaya yüz tutmuş insanlara gelecek yaratmak için seni yıldızlar arası bir yolculuğa davet ediyor. Gözcü Mei olarak efsanevi okyanus gezegeninde ilk sen konuşlan, JETT'in başına geç ve uçsuz bucaksız bir bilinmezliği keşfederken dalgaların üzerinde sek, el değmemiş kıyılarda haykır ve fantastik ormanlarda yolunu bul. Karmakarışık, sistemik açık dünyaya uyum sağla ve cesaret, merak, pişmanlık içeren bu duygusal hikayede yer alan samimi topluluğun farklı yönlerine hoşgörüyle yaklaş.

Sony’nin PlayStation 5 konsolunu tanıttığı etkinlikte JETT: The Far Shore dışında daha birçok oyun duyuruldu. Aralarında bizi şaşırtan oyunlar olduğu kadar, heyecanladığımız ve ağzımızı açık bırakan oyunlarda oldu. Buna ek olarak PlayStation 5 için duyurulan diğer oyunları merak ediyorsanız buradan bakabilirsiniz.

JETT: The Far Shore noel döneminde PlayStation 4, PlayStation 5 ve PC platformları için piyasaya çıkacak. Son olarak siz bu oyun hakkında neler düşünüyorsunuz? Yayınlanan fragman ilginizi çekti mi? Gözünüze çarpan detaylar varsa yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 08:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
JETT: The Far Shore PS4, PS5 ve PC için duyuruldu
İlginizi Çekebilir