Hearthstone için yeni genişleme paketi duyuruldu

Hakan Hervenik 3.11.2017 - 20:44
Hearthstone hayranlarının keyfine diyecek yok.

Blizzard'ın en çok oynanan oyunları arasında yer alan Hearthstone için yeni genişleme paketi olan Kabolds and Catacombs duyuruldu. Son olarak Ağustos ayında Knights of the Frozen Throne ile karşımıza çıkan Hearthstone, oyuna yeni eklediği mekanikler ile oyuncularının beğenisini kazanmıştı. Yeni ek paket ile de kendini daha da geliştirecek olan oyun, hayranları tarafından çoktan heyecan ile karşılandı.

Oyuna eklenecek olan ek paket dışında bir de Dungeon Run isimli tek oyunculu oyun modu duyuruldu. Bu modda oyuncular hazırladıkları kart desteleri ile karşılarına çıkacak olan düşmanlar ile savaşacak. Eğer kaybederlerse baştan başlamanız gerekecek. Ancak, kazanırsanız, sizi güzel hediyeler bekliyor olacak.

İşin en güzel yanı ise Kabolds and Catacombs genişletme paketi önümüzdeki ay ücretsiz olarak oyunculara sunulacak.

Hearthstone'un yeni genişletme paketi Kabolds and Catacombs duyuruldu

Hearthstone hakkında

Hearthstone: Heroes of Warcraft, Blizzard tarafından geliştirilen tamamen ücretsiz bir oyun. Blizzard Battle.net üzerinden ücretsiz olarak oynayabileceğiniz oyunda birçok seçenek arasından uygun kartları seçerek rakip kahramanı yenmek hedeflenir. Oyuncular kendi destelerini oluşturabilirler. İki oyuncu arasında, sıra tabanlı maçlar yapılır.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 16:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hearthstone için yeni genişleme paketi duyuruldu
İlginizi Çekebilir