Hangi sponsor, hangi takıma oynuyor? (Dedikodu)

Ceyda Doğan 23.01.2013 - 18:16
League of Legends coşturdu
Sevilen MOBA oyunlarından biri olan League of Legends, Kış Sezonu Turnuvası ile hayranlarıyla buluşmuştu. 19 - 20 Ocak tarihinde gerçekleşen turnuvanın şampiyonu Dark Passage olmuştu. Son zamanlarda birçok LOL takımının, belirli sponsorlarla anlaştığını görüyoruz. HWA'nın GameSatış, Logitech, WD ve Kingston gibi bilnen markaları kendisinde barındırıyor. Diğer takımlar da geride kalmıyor. Team Turquality gibi bir takımın arkasında da Razor ve Puma  yer alıyor. Özellikle başarılı oyuncuların formalarına baktığımızda, kimlerin hangi takıma sponsor olduğunu görebiliyoruz. Peki sponsorlar bu oyunculara ne katıyor hiç düşündünüz mü? Sadece isim etiketi olarak taşınmıyor, aynı zamanda birçok aksesuar ve maddi destek de alıyorlar. Her kulübün, anlaştığı firma sayısı farklı olabiliyor.

Asıl gözümüze yansıyan farklı bir görüntüyü sizinle paylaşmak istiyoruz. Birkaç E-Spor kulübünün hangi sponsorla anlaştığını görüebiliyoruz. Peki KST şampiyonu Dark Passage sadece Kaspersky ile mi sınırlı? İşte son yayımlanan görüntülerden biri.

Hangi sponsor, hangi takıma oynuyor? (Dedikodu)
Oyuncuların formalarına dikkatli baktığımızda başka isimler de gözümüze çarpıyor. Acaba Steelseries de Dark Passage'ın sponsorlarından biri mi? Bunu yakında göreceğiz.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 11:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hangi sponsor, hangi takıma oynuyor? (Dedikodu)
İlginizi Çekebilir