Half-Life: Alyx başka bir platforma daha çıkabilir

Ahmet Özçilingir 12.12.2019 - 10:56
Valve'dan yeni söylentiler geliyor

Valve Index için duyurulan Half-Life: Alyx'in sadece Index'e özel olmayacağı, VR gözlük olmadan da oynanabilecek sürümünün oyunun çıkışının ardından piyasaya sürülebileceği iddia edilmişti.  Half-Life: Alyx'in tasarımcı ekibinden Greg Coomer Push Square'e konuştu. Tüm ekibin oyunun çıkışına odaklandığını ve yoğun bir çalışma içinde olduğunu belirten Coomer, oyunun Playstation VR'a da çıkabileceğini belirtti.

Half-Life: Alyx Valve Index'ten sonra başka bir platforma daha çıkabilir

Sony'nini VR platformu bizce çok başarılı oldu. Eminim ki pek çok Playstation VR sahibi Half-Life deneyimini Playstation Vr ile tecrübe etmekten memnun olacaktır diyen Coomer, Half-Life: Alyx'in Playstation VR'a da geleceğinin sinyallerini verdi.

Mart 2020'de çıkacak olan Half-Life Alyx Valve Index ve PC uyumlu VR cihazlar dışında Playstation VR için de yayınlanacak gibi görünüyor. Ancak oyunseverler Half-Life Alyx'i Vr olmadan da oynamak istiyor. Valve cephesi oyuncuların bu isteğini göz ardı etmeyecektir. Firmadan yapılan açıklamalar  ve gelen söylentiler de bu yönde. İlk etapta Vr cihazlar için çıkacak olan Half-Life: Alyx'in gerçeklik gözlüğü olmadan da oynanabilen sürümü yayınlanabilir. 

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 15:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.12.2019 14:39
Tam yerinde olur ps4 pro da 4k tv de oynamak isterim ama vr siz olursa vr hic takmam yaydigi radyasyon ve goz korluge kadar gptuulrur doktor aciklamasi bu
MK Okuru
MK Okuru 16.12.2019 04:03
vr almayayım o halde. sen ne dersin ersin
MK Okuru
MK Okuru 14.12.2019 23:57
Zaten vr şuan emekleme aşamasında onun kat edeceği daha çok yol var ama şu da bir gerçek ki geleceğin teknolojisi vr
Kalan Karakter: 300 Gönder
Half-Life: Alyx başka bir platforma daha çıkabilir
İlginizi Çekebilir