Goodbye Volcano High PS4, PS5 ve PC için duyuruldu

Özgür Deveci 13.06.2020 - 22:31
KO_OP tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan macera oyunu Goodbye Volcano High PS4, PS5 ve PC için duyuruldu.

Bir dönem sonu aşk hikayesi olan Goodbye Volcano High, Sony'nin PlayStation 5 konsolunu tanıttığı "Oyunların Geleceği" etkinliğinde duyuruldu. Montreal merkezli stüdyo genelde duvarınıza asmak isteyebileceğiniz sanat eserleri yapar. Ayrıca PS4 ve PS VR'a gelen müzikal bulmaca oyunu olan GNOG'dan da ismini anımsayabilirsiniz. Geliştirici ekip son iki senedir bu proje üzerinde çalışıyordu. Oyunda büyümenin tüm güvensizlikleri ve belirsizlikleriyle karşı karşıya kalan dinozor karakterlerin karikatürize dünyasına konuk oluyoruz.

Oyunun sanat yönetmeni Lucie Viatge oyunla ilgili “Bu oyun türü KO_OP için kesinlikle bir ilk” diyor. Her kesimin kendini özel hissettiği bir oyun yaratmak için bir araya gelen muhteşem arka planlar ve etkileyici karakterlerle animasyon bir filme benzeyen ayrıntılı ve renkli bir sanat tarzı yaratıyoruz. Sanattaki amacımız sizi karakterlerin yaşadıklarına yaklaştırmak ve duygularının gerçekten parlamasına izin vermektir. Proje için inanılmaz bir sanatçı ekibi oluşturduk ve vizyonumuzu hayata geçirmek gerçekten şaşırtıcıydı.” ifadelerinde bulundu.

Goodbye Volcano High PS4, PS5 ve PC için duyuruldu

Bir aşk hikayesinin başlangıcı

Bu anlatı odaklı oyun, liseyi bitirdikten sonra neler olacağından endişe duyduğu için grubu viral hale gelen 18 yaşındaki dinozor Fang'i konu alıyor. Oyun, deneyimleyebileceğiniz müzikal mini oyunların yanı sıra kilidini açabileceğiniz farklı sonlara yol açan birden fazla hikaye çizgisi içeriyor. Ayrıca, oyunun seslendirme oyuncuları arasında Netflix'in The Chilling Adventures of Sabrina dizisinden Lachlan Watson yer alıyor. Oyunun müzikleri ise Dwarf Fortress filminin müziklerini yapan Dabu ve Montreal merkezli vokalist Brigitte Naggar tarafından oluşturuluyor. Yayınlanan duyuru videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Sony’nin PlayStation 5 konsolunu tanıttığı etkinlikte Goodbye Volcano High dışında daha birçok oyun duyuruldu. Aralarında bizi şaşırtan oyunlar olduğu kadar, heyecanladığımız ve ağzımızı açık bırakan oyunlarda oldu. Buna ek olarak PlayStation 5 için duyurulan diğer oyunları merak ediyorsanız buradan bakabilirsiniz.

Goodbye Volcano High 2021'de PS4, PS5 ve PC için piyasaya çıkacak. Son olarak siz bu oyun hakkında neler düşünüyorsunuz? Kimler bu oyunu merakla bekliyor? Yayınlanan videoda gözünüze çarpan detaylar varsa yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 22:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.06.2020 07:50
Karakterler çok sönük kalıyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.06.2020 23:45
bu haberler 2-3 sonradan niye geliyor. IGN den gördüğümu burda 2-3 gün sonra göruyorum. Merlin eski merlin değil.

-------------------------------------

Bu haberleri duyurulduğu ilk gün, hatta sunum sırasında anında yayınladık. Sonrasında kendi haberlerinin olması, görmeyenlerin okuması ve sitemiz veri tabanında yer alması için ayrı ayrı yapıyoruz.

Lütfen eleştirirken biraz empati yapın. İlgili haber linkine aşağıdan göz atabilirsiniz.

https://www.merlininkazani.com/playstation-5-tasarimi-ve-duyurulan-tum-oyunlar-haber-110875
Kalan Karakter: 300 Gönder
Goodbye Volcano High PS4, PS5 ve PC için duyuruldu
İlginizi Çekebilir