Ghost of Tsushima'da bir Johnny Silverhand

Alparslan Gürlek 2.04.2021 - 12:10
Cyberpunk 2077'den Johnny Silverhand karakterini canlandıran Keanu Reeves, şimdi de Ghost of Tsushima oyununda boy gösteriyor.

Özellikle Cyberpunk 2077'den sonra Keanu Reeves birçok yerde karşımıza çıkmaya başladı. John Wick filmlerinin sevilen başrolü şimdi de video oyunlarında boy gösteriyor. Ghost of Tsushima için deepfake tekniği yardımıyla ana karakter Jin'in yerine Keanu Reeves geçmiş. Ortaya çıkan görüntüler ise ana karakter hakkında şüpheye düşürecek kadar iyi.

Ghost of Tsushima - Johnny Silverhand'in yolculuğu

Oyunculuk yeteneği, hayranlarla samimiyeti ve internet geyiklerine dahil olmasıyla dijital dünyada sadık bir takipçi kitlesine sahip belirli bir aktör sınıfı var. Keanu Reeves, yukarıda sayılan bütün özelliklere doğrudan sahip. Cyberpunk 2077 ile hem internet geyiklerine konu olmuş hem de hayranlarının karşısına farklı bir formatta çıkmış olmasıyla bu sıralar çevrimiçi ortamda pek çok yerde karşımıza çıkabiliyor. Aynı zamanda BRZRKR çizgi romanı ile de geçtiğimiz günlerde adından söz ettirmişti.

Ghost of Tsushima'da bir Johnny Silverhand

Geçen yılın en sevilen oyunlarından biri olan Ghost of Tsushima da bünyesinde Keanu Reeves barındıran oyunlardan biri oldu. Deepfake teknolojisi sayesinde karşımıza çıkan görüntülerde ana karakter Jin'in yerinde Keanu Reeves olsaydı nasıl görünürdü? Aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz. Tam 12 dakika uzunluğundaki bu videoda ana karakterin yerini Keanu Reeves dolduruyor. Orijinal haline tercih edilecek kadar iyi değil ancak böyle olsa da fazla sırıtmazmış gibi görünüyor.

Keanu Reeves'in karşımıza çıktığı ilk oyun olan Cyberpunk 2077 oyuncuların güvenini geri kazanmak için sıkı çalışıyor. Bu sırada Keanu Reeves ise internette oyun ürünlerini satın almaya çalışırken görüntülenip internet geyiği olmaya devam ediyor. Sevilen aktör ilerleyen dönemde farklı projelerde boy gösterir mi bilinmez ancak oyuncular bunu sevebilir. Sizler de görüşlerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 19:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.04.2021 23:50
Vada vada koroyama
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.04.2021 17:45
Vay bee süper omluş
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghost of Tsushima'da bir Johnny Silverhand
İlginizi Çekebilir