George Hotz: Sony yalancıdır!

Murat Sağlam 15.04.2011 - 10:45
Geo Hot patladı, sessizlik bozuldu.
Sony ile anlaşmasından sonra sessiz kalmayı tercih eden George Hotz, en sonunda kendi blog'unda yazdığı yazıyla merak edilenlere yanıt verdi ve Sony'i yalancılıkla suçladı.

George Hotz: Sony yalancıdır!
"Bu blog'un bundan sonraki yeni amaçlarından biri Sony'e açılmış olan OtherOS davasını takip etmektir. Bu tür davalar çok büyük firmaları bile iflasın eşiğine sürükleyebilir ya da ciddi şekilde finansal zarar verebilir. Artık Sony, kanunlardan üstün olmadığını anlayacak." diyen GeoHot yazısını şöyle sürdürdü:

"PlayStation'a diğer işletim sistemlerinin yüklenebilmesi Sony tarafından engellendiğinde öncelikle bunun bir yazılım açığından dolayı olduğunu düşündüm çünkü Sony'nin bize söylediği buydu.

Fakat tekrar düşündüğümde bunun yalnızca olası bir kopya sistemine karşı koruma olarak yapıldığını anlamaya başladım. Çünkü açık tamamen yamanabilir bir açıktı ama Sony yamayı çıkarmak yerine nedense bu özelliği elimizden almayı seçti.

Yamayı çıkarmaları iki ay sürdü ve yazılım güncellemesi yapmayan kullanıcılar hala o yazılım açığıyla birlikte yaşamak zorundalar. Sony bizlere yalan söyledi ve bunu anlatmaya çalışan herkesi sindirmeye çalışıyor" diyerek yazısını bitiren George Hotz, söylediklerinin büyük bir kısmında haklı görünüyor ne dersiniz?


Yorumlar 44
MK Okuru
MK Okuru 29.09.2024 06:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
George Hotz: Sony yalancıdır!
İlginizi Çekebilir