Final Fantasy VII Remake'e ait yeni bir görsel paylaşıldı

Ahmet Özçilingir 29.05.2018 - 11:16
Final Fantasy VII Remake geliştirilmeye devam ediyor

Final Fantasy VII remake'e ait bir görsel ortaya çıktı. Square Enix'in, Business Division 1 sayfası bir güncelleme yaparak Naoki Hamaguchi'nin bilgisayarından bir görüntü paylaştı. Paylaşılan görüntüde PlayStation 4' özel oalrak geliştirilen Final Fantasy 7 remake'den bir sahne görülebiliyor.

Final Fantasy VII remake'e ait yeni bir görsel ortaya çıktı.

Playstation'un efsane oyunlarından Final Fantasy VII pek çok Final Fantasy seven oyuncu için serinin en iyisi olarak gösteriliyor. Square Enix oyuna gösterilen bu ilgiyi göz ardı etmemiş ve Final Fantasy VII'nin yeniden yapımı üzerinde çalışmaya başlamıştı. Ancak uzun süredir geliştirilen oyundan, çok fazla bilgi paylaşımında bulunmuyor Square Enix. Geçtiğimiz gün Square Enix'in Business Divison 1 sayfası bir güncelleme yaptı ve Naoki Hamaguchi'nin bilgisayar ekrarnındaki bir görüntüyü paylaştı. Görüntüde oyunun ana karakteri Cloud Strife elindeki Fusion Sword'a benzeyen kılıç ile dev bir düşmana saldırırken görünüyor. Paylaşılan görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.

Final Fantasy VII Remake'e ait yeni bir görsel ortaya çıktı

Henüz çıkış tarihi belli olmayan Final Fantasy VII remake ile ilgili yeni bilgilerin Square Enix'in E3 2018'de düzenleyeceği sunumda paylaşılması bekleniyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 17.05.2024 12:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
Final Fantasy VII Remake'e ait yeni bir görsel ortaya çıktı
İlginizi Çekebilir