Fallout 4 oyununu Miami sahillerinde oynamak ister miydiniz?

Nagihan Selin İnce 27.04.2018 - 11:57
Miami'de Fallout heyecanı

Bir Fallout 4 modu olan Fallout Miami'nin arkasındaki ekip mod için yeni bir tanıtım fragmanı ve ekran görüntülerini yayınladı. Fallout Miami, adından da tahmin edilebileceği üzere Fallout 4Miami sahillerine taşıyacak, yeni görevler ve zorluklar ile modu kullanan oyunculara tamamen yeni bir oyun deneyimi sunmayı amaçlayan bir girişim. 

Hazır yaz gelmişken toplanın Fallout'u sahile indiriyoruz

Mod yapımcılarının aktardığına göre konum Miami haritası ile birebir aynı olacak olsa da birkaç kendine has değişiklikle yeni mekanların da eklenmiş ve özgün bir hava kazandırılmış. Mod şehri birden fazla bölüme bölüyor ve bu bölümlerin her biri kendine has özelliklerle oyunculara oyun deneyimi sunmak için tasarlanmış.

Bu bölümlerin isimleri ise şöyle; Meridian, AtlanticMaimonSheridanDowntown, Flamingo. Oyunun modundan yayınlanan ilk fragman bildiğimiz Fallout atmosferini Miami'nin sahillerine taşımış görünüyor. Fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz;

Ekibin modu bitirip bitiremeyeceği ya da bu mod üzerinde ne kadar yol katettikleri henüz belli olmasa da yayınlanan tanıtım fragmanı fena durmuyor. Eğer başka lokasyonlarda oyunu oynamak istiyorsanız tam size göre olan bu modun ne zaman yayınlanacağı konusunda da bir bilgi yok. 


Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 11:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2018 13:01
Yapanın eline sağlık lakin bize gitmez bu mod. Daha pis atmosfer daha zorlu ve kasvetli mekanlar ararken bu nedir yaaağaani :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fallout 4 oynarken Miami sahillerine gitmek ister misiniz?
İlginizi Çekebilir