Epic Games Store'dan 100 Dolar Değerinde İki Ücretsiz Oyun

Tunay Şahin 8.08.2024 - 18:57
Epic Games Store bu hafta Cygni: All Guns Blazing ve DNF Duel oyunlarını ücretsiz veriyor. Ayrıca Apex Legends için Conduit paketini sunuyor.

Epic Games Store bu hafta normalden çok daha fazla ücretsiz oyun dağıtıyor. PC'deki Epic Store çoğu zaman kullanıcılarını duruma göre haftada bir ya da iki ücretsiz oyunla ödüllendiriyor. Ancak bu hafta Epic, iki popüler oyunu hiçbir ücret ödemeden vermeyi seçerken, Apex Legends için de bazı ücretsiz içerikler dağıtıyor ve bu da yaklaşık 100 $ tasarruf sağlıyor.

Bu Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunları: Cygni: All Guns Blazing ve DNF Duel

Bugünden başlayarak 15 Ağustos sabahına kadar Epic Games Store'da hem Cygni: All Guns Blazing hem de DNF Duel oyunlarını tamamen ücretsiz yapacak. Cygni söz konusu olduğunda: All Guns Blazing, Konami tarafından yayınlanan ve sadece üç gün önce piyasaya sürülen bir shoot 'em up oyunu. Bu nedenle, Epic Store'un ücretsiz serisine ilk günden eklenmiş sayılır. DNF Duel ise Nexon'dan geliyor ve Dungeon and Fighter serisinde geçen bir dövüş oyunu. Normalde DNF Duel 50$'a satılıyor, bu yüzden bu haftanın en büyük hediyesi.

Bu Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunları: Cygni: All Guns Blazing ve DNF Duel

Son olarak Epic, Apex Legends için Conduit paketini dağıtarak son ücretsiz teklif turunu daha da iyi hale getirdi. Battle royale nişancı oyunu için bu eklenti, oyuncuların Conduit karakterini ücretsiz olarak açmasına izin vermekle kalmıyor, aynı zamanda onun için bir "Aqua Flow" görünümü ile birlikte geliyor. Conduit bir süredir Apex Legends'ta yer alıyor olsa da, bu karaktere sahip olmayanlar için Epic Store'da harika bir avantaj.

Epic Games Store'da bu hafta yer alan ücretsiz oyunlar hakkında daha fazla bilgi edinmek için her birinin fragmanlarına ve açıklamalarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Cygni: All Guns Blazing

"Silahsız ve teçhizatsız bir şekilde, hayatta kalmak için son çare savaşında tehlikelerle dolu bir gökyüzüne dalın. Gücü silahlar veya kalkan sistemleri arasında yönlendirmeyi seçin ve amansız kara ve hava düşman dalgalarına karşı mücadele edin. Yeni teknolojiler alarak geminizi yükseltin ve içgüdüsel savaşta devasa uzaylı patronları alt edin; hayatta kalmak için ne gerekiyorsa yapın. CYGNI, bu türü gerçek anlamda yeni nesil bir deneyime yükselten heyecan verici bir uzay nişancı oyunudur."

DNF Duel

"En uç noktada aksiyon dövüşü! Dünyanın en popüler ve en çok oynanan RPG'lerinden biri olan Dungeon and Fighter şimdi 2.5D aksiyon dövüş oyunu olarak geri döndü. Her biri farklı yeteneklere ve kişiliklere sahip 16 büyüleyici karakter arasından seçim yapın. Rakiplerinizi alt edin, alt edin veya düpedüz dövün ve Nihai İrade'nin efendisi olun!"

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 10.09.2024 10:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.08.2024 14:04
Bedava iyi güzel hoş da yani...çöp
MK Okuru
MK Okuru 16.08.2024 01:27
Keşke çöp yazmasaydın çünkü eğer oynanmayacak derecede saçma, baştan savma bir iş değilse yoğun bir emek vardır. Henüz bilgi birikimi yeterli seviyede olmayan, yirmili yaşlarında amatör gençler geliştiriyor, geliştirmek istiyor olabilir, hevesleri kırılmasın.
MK Okuru
MK Okuru 11.08.2024 13:50
Evet, ne yazık ki. Her zaman daha iyisi vardır. Üzgünüm.
MK Okuru
MK Okuru 10.08.2024 14:57
DNF duel çöp mü?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Epic Games Store'dan İki Ücretsiz Oyun
İlginizi Çekebilir