Elden Ring SNES sürümü mükemmel gözüküyor

Ersin Kılıç 24.06.2022 - 15:29
Retro severler için tasarlanan Elden Ring SNES versiyonu hem grafik yapısı hem de nostaljik atmosferi ile şahane gözüküyor.

Son dönemde piyasaya çıkan önemli oyunların Demake adı altında eski versiyonlarının yapıldığına şahit olabiliyoruz. Çoğu zaman bu haberimizde olduğu gibi sadece video olarak karşımıza çıkan bu projeler zaman zaman hayata da geçebiliyor. Nitekim Bloodborne Demake sürümü indirilmeye de sunulmuştu. Bu sefer ki konuğumuz ise Elden Ring SNES sürümü oldu.

Elden Ring SNES sürümü tasarlandı

Birçok oyuncunun favorisi haline gelen Elden Ring sadece bu yılın değil, son yılların da en sağlam yapımlarından biri oldu. 64Bits isimli Youtube kanalı Elden Ring SNES sürümü ile "oyun 90'lı yıllarda çıksaydı nasıl gözükürdü?" sorusunun cevabını vermiş. Dönemin popüler oyunlarından Final Fantasy ve Chrono Cross tarzı bir grafik yapısına sahip olan bu sürüm gerçekten de çok tatlı duruyor diyebiliriz.

Hani grafik yapısının yanı sıra oyundaki mekanlar, karakterler ve boss mücadeleleri de videoda dönemine göre güzel bir şekilde yansıtılmış. Açıkçası videoyu izledikten son oyunun bu sürümünü de büyük bir keyifle oynardım diye içimden geçirdim. Yayınlanan bu başarılı videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 16:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.06.2022 09:22
Bu ne be bu çocuklara bile hitap etmez bebek oyunu bu maryo bile bundan güzeldir para kazanacağım diyede bukadar bedava olmamalı bu işler. Çizgi film izlerim daha keyifli olur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.06.2022 05:01
Nes değil de daha snes de çalışır bu :'D ama olsundu çok tatlı gözüküyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
Elden Ring SNES sürümü mükemmel gözüküyor
İlginizi Çekebilir