Dying Light 2 yapım aşaması bitmek üzere

Mehmet Akif Zımba 2.06.2020 - 10:36
Techland ekibi tarafından geliştirilen ve oyuncular tarafından merakla beklenen Dying Light 2 oyununun, geliştirme sürecinde son aşamaya gelinmiş durumda.

Zombilerin kafasına basıp, oradan oraya atlayıp zıpladığımız bir oyun olan Dying Light 2 hakkında, çok yakında güzel haberler alabiliriz. Zira oyunun baş tasarımcısı olan Tymon Smektala'nın söylediğine göre, Dying Light 2'nin geliştirme süreci sona ermek üzere. Hatta, belirsiz bir tarihe ertelenmiş olan bu oyun için, yeni bir çıkış tarihi de çok yakında duyurulabilir.

Dying Light 2, yakında yeniden karşımıza çıkabilir

Oyun hakkında fazla detay verilmese de Tymon Smektala, tüm Techland ekibinin, oyunun yeni çıkış tarihinin duyurusu üzerinde çalıştığını söylüyor. Smektala'nın söylediklerine göre, Techland ekibi oyunculara sürpriz bir duyuru yapmak istiyor.

Bu sözlerden sonra artık ne kadar sürpriz olur bilemiyoruz ama, geliştirici ekipten yakın zamanda bir duyuru bekleyebiliriz. Tymon Smektala'nın The Escapist ile yaptığı röportajda ortaya çıkan bu bilgilerin yanı sıra Techland ekibi, kendilerine bu konuda güvenmemizi istiyor.

Dying Light 2 yapım aşaması bitmek üzere

Tymon Smektala'nın röportajda söyledikleri ise şu şekilde:

Techland içerisinde, oyunun yeni çıkış tarihi ve bu konuyla ilgili verilecek birçok bilginin duyurusu üzerinde çalışan bir ekip bulunuyor. Bu ekibin, oyunculara bir sürpriz planladıklarını biliyorum. Sürprizi hem ekip, hem de oyuncular için bozmak istemiyorum. Bu yüzden sizlere söyleyebileceğim tek şey, bize güvenmeniz. Geliştirme sürecinin son aşamasındayız ve bu süreçte sizlerin desteğine ihtiyacımız var.

Bu röportaja dahil olan bir başka isim olan Ola Sondej, oyunlarıyla ilgili tartışmalı olan bir konuya daha değindi. Ola Sondej'e göre, Dying Light 2 oyunu ile ilgili söylenenlerin aksine, oyunun geliştirme süreci, ekibin planlarına uygun şekilde ilerliyor.

Summer Game Fest bünyesinde, özellikle önümüzdeki Haziran ve Temmuz ayları boyunca, birçok yeni duyuru yapılacak. Çeşitli etkinlikler sırasında yapılacak olan bu duyurular sayesinde, merak konusu olan birçok oyun hakkında yeni bilgiler edineceğiz.

Ortaya çıkan bu bilgilere göre Dying Light 2 yapımı hakkında da, birçok yeni bilgi edinmek için, elimize iyi bir fırsat geçecekmiş gibi görünüyor. Techland ekibi yapacakları duyuru için tam bir tarih belirlememiş durumda. Umarız Techland ekibi tarafından bizi mutlu edecek haberler duyarız ve oyunu bu yıl içerisinde oynama fırsatı elde ederiz.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 09:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.06.2020 02:06
GOTY geliyor. hazırlanın
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.06.2020 15:36
2020^de şu oyun hepsinden önemli last of us 2 hikaye
MK Okuru
MK Okuru 3.06.2020 16:43
Last of us 2, dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyunu olacak bir kere.
taylanz
taylanz 2.06.2020 23:57
Last of Us'a hikaye diyemem ama zombi temasında Dying Ligth'ın atmosferi bana daha bizden, daha yakın geliyor.

Eğer birinci oyundaki zombi dünyasının verdiği ambiyansı ikinci oyunda da bir şekilde verirlerse tadından yenmez. İnsan parkur mekaniklerine alışınca oyun bambaşka bir hal alıyor.

Dying Light'ın aksayan tarafı ateşli silahlardı. Onu da en azından cod 2 ayarında yapabilselerdi, bombastik olurdu.
MK Okuru
MK Okuru 2.06.2020 21:16
last of us 2 bu oyunu katlar 4 e böler git ps4 al kardeş
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dying Light 2 yapım aşaması bitmek üzere
İlginizi Çekebilir