Disney, Once Upon A Time'ın 7. sezonuna el atıyor

Onur Güner 17.05.2017 - 16:30
Oyuncu kadrosu baştan aşağı yenileniyor
Haberin devamında Once Upon A Time adlı dizi ile alakalı olduka bol sürpriz kaçıran (SPOİLER) yer almaktadır! Haberin devamını okumadan önce lütfen bunu dikkate alın.

ABC kanalının Disney ile beraber yaptığı ve bütün masal kahramanlarının fantastik, macera ve dram dolu hikayelerini harmanlayarak bize sunan yapım, Disney'in oldukça geniş bütçe ayırmasından dolayı dikkat çekiyor. Lost dizisinin yazar kadrosundan tanıdığımız Adam Horowitz ve Edward Kitsis'in yazıp yönettikleri dizi, bildiğiniz gibi muhteşem bir sezon finaliyle geçen gün 6. sezonu tamamladı. Ancak dizi ile alakalı üzücü haberler ardı ardına gelmiş ve dizinin başrol oyuncularından Jennifer Morrison, Josh Dallas, Ginnifer Goodwin, Jared Gillmore ve Emilie de Ravin'in diziden ayrılacağı resmi olarak açıklanmıştı. Adeta oyuncusuz kalan dizinin yeni sezonu olacak mı olmayacak mı sorusu merak edilir iken söylenene göre yapımcı şirket Disney olaya ''ağır'' bir şekilde müdahale etmiş.

Disney, Once Upon A Time'ın 7. sezonuna el atıyor
Şirket dizinin geri kalan oyuncularından Lana Parrilla, Robert Caryle ve Colin O'Donoghue'ye tek seferlik bir teklif yaparak, eğer kabul ederlerse dizide kalabileceklerini ama etmezler ise sözleşmelerini anında fesh edebileceğini söylemiş. Ve oyuncular da genel sorundan etkilenmediklerini ve dizide kalmak istediklerini belirterek anlaşmayı kabul etmişler. Ama diziden ayrılan diğer oyuncuların yeri nasıl dolacak, senaryosu değişecek mi veya 7. sezonu iptal mi edilecek diye konuşulur iken Disney bir açıklama yaparak dizinin kaldığı yerden devam edeceğini, senaryonun da temel olarak değişmeyeceğini, sadece bir spin-off senaryosu ile birleşeceğini açıkladı. Yani diziden ayrılan isimlerin canlandırdığı karakterlerin hikayesi tamamlanmış ve yeni sezonda farklı karakterlerin hikayeleri devam edecekmiş.  Şirket söylenene göre birçok ünlü ismi diziye transfer ederek diziden ayrılan oyuncuların yerlerini doldurmak istiyormuş.

Ayrıca özellikle dizide canlandırdığı Kötü Kraliçe rolü ile gönüllerde taht kuran ünlü oyuncu Lana Parrilla, aldığı MTV ve Emmy en iyi kadın oyuncu ödülleri ile Disney'in gözüne girmişti ki şirketin bu oyuncu üzerinden yeni bir spin-off yapmak istediği biliniyordu. Şimdi söylentilere göre Disney diziyi en az 3 sezon daha devam ettirecek ve ana konuyu Kötü Kraliçe yani Lana Parrila üzerinden işletecek. Bakalım dizinin yeni sezonlarında neler olacak bekleyip göreceğiz.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 00:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.09.2017 22:17
Emma Swan olmadan , Snow White olmadan Charming olmadan Hanry olmadan dizinin ne anlamı kaldı ? İzlenmiyeceğinden bir gram şüphem yok !
Kalan Karakter: 300 Gönder
Phoenixboy
Phoenixboy 17.05.2017 21:43
Masalsı güzel bir diziydi :) Masal karakterlerini alıp gerçekten ilginç ve eğlence bir dizi yapmışlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Disney, Once Upon A Time'ın 7. sezonuna el atıyor
İlginizi Çekebilir