Crysis 3, İstanbul'da geçebilir mi?

Merlinin Kazanı 18.03.2011 - 14:38
Faruk Yerli'den Crysis 3 müjdesi geldi

Bildiğiniz gibi bugün Türkiye'de Crysis 2 günü... Crysis 2'nin resmi lansmanı bugün TTNET ortaklığı ile yapılıyor. Lansman esnasında Crytek'in kurucularından Faruk Yerli ile konuşma fırsatı bulduk.

Crysis hayranı birçok oyunsever Crysis 3'ün olup olmayacağını merak ediyor. Crysis 2 lansmanı esnasında Crysis 3 hakkında sorduğumuz bir soruda Faruk Yerli şu an Crysis 3 için resmi bir açıklama yapamayacağını ama aklı olan herkesin Crysis 3'ün olacağını bilebileceğini ifade etti.

Olası bir Crysis 3'ün, İstanbul'da veya Türkiye'den herhangi bir şehirde geçip geçmeyeceği sorusuna da, "Türkiye çok güzel bir ülke. Tabii ki kullanılabilir. Hatta Crysis 2 hazırlık aşamasındayken, New York'tan evvel İstanbul'u düşünmüştük. New York, tüm dünyada daha popüler bir şehir olduğu için onu tercih ettik. Elbette bu demek değildir ki bir sonraki şehir İstanbul olmasın!" diyerek hem yeni oyuna hem de İstanbul'un oyunda olma ihtimaline yeşil ışık yakmış oldu.

Crytek'in kurucularından Faruk Yerli'den böyle bir açıklama duymak Crysis 3 ile ilgili merakımızı oldukça giderdi. Anlaşılan Crysis 2'de hikaye sonlanmayacak. Oyuncular gönülleri rahat bir biçimde serinin üçüncü oyununu bekleyebilirler.

Kim bilir, belki de bir sonraki şehir İstanbul olur...

Yorumlar 168
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 21:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
Crysis 3, İstanbul'da geçebilir mi?
İlginizi Çekebilir