Yapay Zeka ve İnsanlık! Creator filminin fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 18.05.2023 - 00:54
Yapay Zeka ve insanlık arasındaki savaşı farklı bir şekilde konu alan The Creator filminin aksiyon dolu ilk fragmanı yayınlandı.

Son dönemin en çok konuşulan konularından birisi de yapay zeka. Bildiğiniz gibi bu konuyu başta Terminator serisi olmak üzere ele alan birçok film yer alıyor. The Creator filmi ise yapay zeka ve insanlık arasındaki savaşı farklı bir şekilde resmederken aksiyon sahneleriyle de dikkat çeken bir yapım olacağını gösteriyor diyebiliriz.

Creator filminin ilk fragmanı yayınlandı

20th Century Studios, 29 Eylül'de gösterime girecek The Creator filminin ilk fragmanını sonunda paylaştı. İlk bakışta yapay zekanın insanlığa savaş açtığı gibi gözükse de filmin fragmanına baktığımızda hikayenin çok farklı noktalara doğru ilerleyeceğini görüyoruz. Film ayrıca hem atmosferi hem de aksiyon içeren sahneleriyle de dikkat çekmeyi başarıyor.

Daha önce İstila, Godzilla ve Rogue One filmlerinde yönetmenlik koltuğuna geçen Gareth Edwards tarafından senaryosu yazılan ve yönetilen filmde başrolde ise Tenet filminden de hatırlayacağımız John David Washington yer alıyor. Filmin kadrosunda ayrıca Gemma Chan ve Ken Watanabe gibi oyuncular da yer alıyor. Ülkemizde de tüm dünya ile aynı anda gösterime girecek olan filmin fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2024 06:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
Creator filminin fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir