Crash Bandicoot N. Sane Trilogy'ye Future Tense seviyesi geliyor

Hürkan Çalışkan 14.06.2018 - 15:33
Eğlenceli bir bölüm ile karşı karşıyayız.

Çocukluğumuzun PlayStation oyunlarından efsanevi Crash Bandicoot serisinin yenilenmiş versiyonu olarak karşımıza çıkan Crash Bandicoot N. Sane Trilogy için E3 2018 etkinliğinde, Future Tense adında yeni bir seviye tanıtım videosu ile duyuruldu.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy için Future Tense seviyesi geliyor

Yaklaşık 20 yıl önce PlayStation platformu için piyasaya sürülen Crash Bandicoot serisinin, geliştirici Vicarious Visions tarafından yenilenmiş versiyonu olan ve 2017 yılında karşımıza çıkan Crash Bandicoot N. Sane Trilogy için Future Tense adlı yeni bir seviye geleceği, E3 2018 etkinliğinde yapımcılar tarafından yayınlanan bir tanıtım videosu ile açıklandı.

Oyuna eklenecek olan Future Tense seviyesi bilim kurgu temasını ve yenilenmiş grafikleri içeriyor. Crash Bandicoot 3 için gelecek olan yeni seviye daha önce oyunda bulunmuyordu, yani bu bölüm ilk kez yapımcılar tarafından yapıldı. Lazer ışınları ve füze atan kuleler gibi tehlikeleri de bünyesinde barındıran Future Tense seviyesine, oyuna hali hazırda sahip olan PS4 kullanıcıları ücretsiz olarak erişebilecek.

Future Tense seviyesinin 29 Haziran’da, yani oyunun PC, Xbox One ve Nintendo Switch için piyasaya sürüleceği tarihte gelmesi bekleniyor. E3 2018 etkinliğinde yayınlanan videoyu aşağıda bulabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 10:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy için yeni bir seviye geliyor
İlginizi Çekebilir