Çocuklar İçin Kodlama kitabının İngilizcesi de çıkış yaptı

Ahmet Özçilingir 2.08.2018 - 15:38
Sevilen kitabın İngilizcesi de çıktı

Çocuklar İçin Kodlama kitabının İngilizce versiyonu çıktı. Zafer Demirkol'un yazdığı ve çocuklar da kod yazabilir, hatta programcı bile olabilir sloganıyla satışa çıkan Çocuklar İçin Kodlama, oldukça başarılı satış rakamlarına ulaşmış ve büyük beğeni toplamıştı. Kitabın yazarı Zafer Demirkol, sevilen kitabın İngilizce versiyonunu hazırladı.

Çocuklar İçin Kodlama'nın İngilizcesi çıktı

Matematik gibi hayatın bir parçası haline gelen kodlama, dünyada özellikle gelişmiş devletlerin eğitimi sistemlerine çoktan dahil oldu. Geleceğin dünyasının temelleri kodlamadan geçiyor. Nasıl küçük yaşta çocuklar matematik öğrenebiliyorlarsa, programlama da öğrenebilir. hatta kodlama da. Zafer Demirkol bu amaçla yola çıkmış bir yazar şöyle diyor; "Programlama Matematiğin uygulama biçimlerinden ve bence en etkinlerinden biridir. Çünkü problemlere çözüm üretmek, onları çok boyutlu düşünmek, sonuçlarını görmek, heyecanlanmak, hataları düzeltmek, başarılı olunca sevinmek, yaptığımız uygulamayı sevmek, gelişen koşullara göre yeniden düzenlemek, daha iyi yapmak, emek vermek... yani hayata dair hemen her şey vardır programlamada." Zafer Demirkol, Çocuklar İçin Kodlama kitabının İngilizce versiyonuyla beğenilen kitabın daha büyük kitlelere ulaşmasını etkiliyor. Kitabı bağlantı üzerinden satın alabilirsiniz

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 12:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.08.2018 23:25
Kitabın İngilizce versiyonunu biraz inceledim ve kitabı sadece Çocuklara yönelik yapmamış. Programlama yapmak ya da programlamaya başlamak isteyen arkadaşlar için güzel bir başlangıç olur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Çocuklar İçin Kodlama kitabının İngilizcesi de çıktı
İlginizi Çekebilir