Catherine: Macera oyunlarına yeni bir bakış açısı

Murat Sağlam 29.04.2011 - 11:01
Seks, trip, macera, bulmaca... ne ararsanız burada
Eğer Atlus'un Persona serisini sevenlerdenseniz, Persona 5'i merakla beklediğinizden eminiz. Tabi bu bekleyiş biraz uzun sürecek çünkü oyun daha geçen ay duyuruldu. Fakat bu arada aynı firmanın başka bir oyunu bir adım öne çıkıyor. Bunun sebebi oldukça ilginç bir sentez yapmış olması.

Catherine: Macera oyunlarına yeni bir bakış açısı
Catherine, Vincent adındaki bir adamın, Katherine (hayır yanlış yazmadık, bu başka biri) adındaki sevgilisiyle ilişkisini bir adım ileri taşımak istemesi ve Katherine'nin buna karşı çıkması nedeniyle, dışarıda tanıştığı Catherine adındaki bir kızla tek gecelik ilişki yaşamasının ardından başına gelen olayları anlatacak.

Bunun nesi ilginç diyecek olursanız, oyunun oynanışı diye cevap verebiliriz. Vincent'i, Catherine ile bir gecelik ilişki yaşadıktan sonra, geceleri görmeye başladığı kabuslardan kurtarmaya çalışacağız. Oyun temelinde iki ayrı oynanışa sahip olacak. Gündüzler sosyalleşerek, içki içerek, eğlenerek geçerken, gece olduğunda en korkunç kabuslarla boğuşmaya hazır olmanız gerekecek.

Son olarak, Survival Horror öğeleri de içerdiğinden, geceleri hayatta kalmak, bulmacaları çözmek ve bu kabuslar boyunca Vincent'i canlı tutabilmek için çaba sarfedecekmişiz.


Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2024 22:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
Catherine: Macera oyunlarına yeni bir bakış açısı
İlginizi Çekebilir