Call of Duty: Warzone solos modu açıldı

Berat Darıcı 18.03.2020 - 13:01
Hayatta kalma oyunu Call of Duty: Warzone için yeni tek kişilik mod solos açıldı. Artık 149 kişiye karşı tek başınıza savaşabilirsiniz.

4 günde 15 milyon oyuncuyu geçen Call of Duty: Warzone, tek kişilik hayatta kalma modu "Battle Royale Solos" artık aktif. Şu ana kadar sadece 3 kişilik takım halinde oynayabildiğiniz oyuna artık Call of Duty: Warzone solos modu ile tek kişi de girebiliyorsunuz.

İlerleyen zamanlarda 4-5 belki 9 kişilik takım modlarının bile eklenebileceği oyun, güncellemeler almaya devam ediyor. 9 kişilik moddan bahsederken şaka yapmıyorum. Oyunun yapımcısı Infinity Ward, 9 kişilik moddu denediğini ve bir sorunla karşılaşmadığını açıkladı.

Call of Duty: Warzone solos modu açıldı

Ücretsiz olarak oynayabileceğiniz FPS oyun, şu anda toplam 3 ayrı ücretsiz moda sahip. 3 kişilik ve tek kişilik moddlar dışında bir de para topladığımız Plunder modu var. Bu modda 3 kişi olarak haritada yağma yaparak para topluyoruz. Para toplamanın tek yolu yağma değil. Haritada sarı olarak işaretlenmiş 3 ayrı görev türü var. Bunlardan ilki bir rakip oyuncuyu işaretliyor ve verilen süre içerisinde öldürmenizi istiyor. Diğer görev araştırma görevi. 4-5 farklı noktaya gitmeniz ve gerekli sandıkları bulup araştırmanız gerek. Araştırma işlemi normal sandıkları yağma yapmaktan farksız. Son görev ise bölge koruma. Bu görevi aldıktan sonra bir bölgeye belli bir süre içerisinde gidip belli bir süre korumanız gerekiyor.

Modda topladığınız paraları ya oyun sonuna kadar üzerinizde tutuyorsunuz. Ya da belirlenen bölgelere gidip helikopter alanlarında helikopter çağırıyorsunuz. Gelen helikopter parayı koymanız için yukarıdan bir torba indiriyor. İçine paraları koyuyorsunuz ve geri gidiyor. Bu helikopter zarar görmeyen türden. Oyuncular tarafından düşürülemiyor. İlk 1 milyon dolar parayı toplayan takım oyunu kazanıyor. Eğer ölürseniz tekrar doğuyorsunuz. Fakat eşyalarınızın tamamı ve paranızın bir kısmı yere düşüyor. Bol şans!

Call of Duty: Warzone solos ile 149 karşı 1 yapın

Çok yakında 199 karşı 1 olacak olan bu mod ile takım uyumu ortadan kalkıyor. Battle royal kurallarını ile artık tek başınıza mücadele etmek zorundasınız. Öldüğünüz zaman yine Gulag sistemi ile 1v1 atıyor ve tekrar haritaya düşme şansını yakalıyorsunuz. Oyunun sistem gereksinimleri iyi optimizasyonu ile göz korkutuyor. Oyunu indirmek için Battle.net sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Son olarak karşılaşma ihtimaliniz olan Call of Duty: Warzone kasma sorunu çözümlerine bakmayı unutmayın.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 12:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.03.2020 20:40
slm ben oyunu 5dk oynarım oynamaz belki oyundan atıyor ama oyun çok akıcı şekilde oynuyorum oyun kapanıyor yardımncı olurmusunz sorun ney
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2020 20:41
Her taraf battle royale oyunu oldu. Büyük firmalar ne işiniz var burada? bırakında başka firmalarda biraz para kazansın.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2020 19:10
Bastan oku
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2020 17:14
Oyun kesinlikle aşırı can sıkıcı. Bir adama şarjör boşaltıyosun ölmüyor. Head damage aşırı düşük. Düzenleme yapılması lazım. Sanki ateş etmiyorum üflüyorum rakibe. Sapanla daha çok hasar veririm.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2020 15:05
Ben oyuna onca download dan sonra bir kere girdim onda da oyunun traininginin dışına çıkamadım iyi mi.
Battle toeal olup da solo girememek de nasıl bir saçmalıktı ki zaten.

Ta şu işi düzgünce yabacak bir firma da çıkmadı be.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty: Warzone solos modu açıldı
İlginizi Çekebilir