Call of Duty: Warzone, 4 günde 15 milyon oyuncuya ulaştı

Berat Darıcı 16.03.2020 - 12:57
Yeni battle royale oyunu Call of Duty: Warzone, 4 günde 15 milyon oyunu sayısını geçerek başarılarına başarı katmaya devam ediyor.

4 Gün önce Activision Blizzard'ın FPS türünde oynaması ücretsiz olarak ortaya çıkardığı yeni battle royale hayatta kalma oyunu Call of Duty: Warzone tanıtılmıştı. Oyun, ilk 4 günü 15 milyonun üzerinde oyuncuyla kapattı.

PC ve konsollarda ilk 24 saatte 6 milyon oyuncu sayısına ulaşan Call of Duty: Warzone, oldukça fazla rakibine karşı şimdiye kadar çok iyi sonuçlar aldı diyebiliriz. Sevilen optimizasyonu, öldüğünüz zaman tekrar tekrar hayatta dönme şansı vermesi ve silah çeşitliği ile ön çıkıyor. İşte bunlar bu oyunun 15 milyon oyuncu sayısına sadece 4 günde ulaşmasını sağlayan detaylardan sadece bazıları Infinity Ward tarafından geliştirilen oyun, eğer ölürseniz sizi bir arenaya yolluyor. Orada kısa bir sıra bekleyip random bir rakiple 1v1 atıyorsunuz. Eğer o düelloyu kazanırsanız, oyuna sıfırdan başlamış gibi havadan paraşütle tekrar aşağıya, arkadaşlarınızın yanına inebilme şansına erişiyorsunuz. Yeniden canlanma şanslarınız sadece bununla da sınırlı değil. Eğer bir takım arkadaşınız oyun içerisinde 4500 dolar toplamayı başarır ve bir market yerine ulaşırsa sizi canlandır şansına sahip. Yine burada da paraşüt ile yere düşüyorsunuz. Elbette arkadaşlarınızın üzerinden.

Call of Duty: Warzone, 4 günde 15 milyon oyuncuya ulaştı

Call of Duty: Warzone, güncelleme almaya devam edecek

Oyun ilerleyen zamanlarda 200 kişilik haritaları destekleyecek. Takımdaki oyuncu sayısında da artışlar bekleniyor. Şimdilik sadece 3 kişilik olan takımlar ilerleyen zamanlarda 4-5 hatta 9 olmak üzere pek çok farklı çeşitlilik ile gelecek.

Oyunun optimizasyonu ve grafik seçenekleri oldukça detaylı aynı şekilde ses ve kontrol seçenekleri de çok fazla. Neredeyse her şeyi ayarlamanıza izin veriyor oyun. Özelleştirme seçeneğiniz çok fazla.

Oyunda seviye sistemi var. Seviye atladıkça daha gelişmiş özelliklere kavuşuyorsunuz. Aynı şekilde her silahında kendine özel seviyesi var. Bir silahı ne kadar fazla kullanırsanız seviyesi o kadar fazla oluyor. Silah seviyesi artıkça silahınıza yeni dürbünler, ağızlıklar takabiliyorsunuz. Silahlar geliştikçe, hasarları, isabet oranları, menziller, ağırlıkları gibi pek çok şey değişmekte ve güçlenmekte.

Battle royale ve Plunder olmak üzere 2 ayrı ücretsiz moda sahip olan oyunun PlayStatiton Store sayfasına buradan, Microsoft store yani Xbox sayfasına buradan, Battle.net sayfasına ise buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 09:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.03.2020 17:32
Oyun PC versiyonunda aşırı derecede berbat. Oyunun hata vermeden direk açılmaması , yüksek derecelerde packet loss yaşanması, lag , hatta packet loss yüzünden bazı zamanlar bağlanamama gibi sıkıntıları var... Bu sadece bana veya Türkiye'de yaşan bize özel değil. Tüm dünya genelinde böyle...
MK Okuru
MK Okuru 17.03.2020 15:20
4 gündür aralıksız oynuyorum pc de hiç bir sorun yaşamadım
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.03.2020 14:01
Hiç oynamadım ama güzel
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.03.2020 21:46
arkadaş oyun güzelde bu adamlar bize düşman mı neden pakistana kadar her ülkenin bayrağı varda bizim yok
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.03.2020 18:02
Çok güzel bir oyun
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty: Warzone, 4 günde 15 milyon oyuncuya ulaştı
İlginizi Çekebilir