Bugsnax PS4, PS5 ve PC için duyuruldu

Özgür Deveci 14.06.2020 - 08:41
Young Horses tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan macera oyunu Bugsnax PS4, PS5 ve PC için duyuruldu.

Yeni nesil konsolumuzun tanıtıldığı "Oyunların Geleceği" etkinliğinde duyurulan yapımlardan birisi de Bugsnax oldu. Octodad: Dadliest Catch oyununun geliştiricisi Young Horses tarafından yapılan oyun noel döneminde PlayStation 4, PlayStation 5 ve PC (Epic Games Store) için piyasaya çıkacak.

Geliştirici ekip bu oyunu "tuhaf, anlatı odaklı bir macera oyunu" olarak tanımlıyor. Gerçekten de öyle. Daha fragmanın ilk saniyelerinde bunu anlıyorsunuz. Oyunda 100 farklı canlı türüyle dolu bir adayı keşfedecek ve her birini yakalayıp toplayabileceğiz. Ancak dikkat edin, topladığınız şeyleri yerseniz bir uzvunuz ona dönüşüyor. Tuhaf olduğunu söylemiştim. Oyun hakkında pek bir detay verilmedi. Ancak siz yine de yayınlanan duyuru fragmanına aşağıdan bir göz atın. Eğlenceli bir oyuna benziyor.

Bugsnax PS4, PS5 ve PC için duyuruldu

Bugsnax PS4, PS5 ve PC için duyuruldu

Bugsnax'te, Bugsnax adlı efsanevi yarı böcek yarı atıştırmalık yaratıkların evi olan Snaktooth Adası'nda acayip bir maceraya çıkıyoruz. Cesur gezgin Elizabert Megafig'in davetlisi olarak geldiğimizde, ev sahibinin ortalıkta olmadığını fark ediyoruz. Kampı darmadağın olmuş, takipçileri adanın dört bir yanına dağılmış ve açlar! Snaktooth Adası'nın sırlarını çözmek ise bizim elimizde: Lizbert'e ne oldu? Bugsnax nedir ve nereden gelir? En önemlisi de tatları neden bu kadar GÜZEL?

Özellikler

•  Çeşitli düzenekleri ve yemleri kullanarak 100 farklı türden Bugsnax'i keşfet, avla ve ele geçir!

•  Snaxburg sakinlerini takip etmek ve tekrar bir araya getirmek için Snaktooth Adası'nın çeşitli biyomlarını keşfet.

•  Lizbert'in dışlananlar ekibi ve Snaktooth Adası'nın sırları hakkında daha fazla bilgi edinmek için tüm ipuçlarının izini sür.

•  Yeni arkadaşlarını Bugsnax ile sayısız yeni görünüşe kavuşturarak özelleştir.

Sony’nin PlayStation 5 konsolunu tanıttığı etkinlikte Bugsnax dışında daha birçok oyun duyuruldu. Aralarında bizi şaşırtan oyunlar olduğu kadar, heyecanladığımız ve ağzımızı açık bırakan oyunlarda oldu. Buna ek olarak PlayStation 5 için duyurulan diğer oyunları merak ediyorsanız buradan bakabilirsiniz.

Bugsnax'in noel döneminde PlayStation 4, PlayStation 5 ve PC platformları için piyasaya çıkacağını belirtelim. Bu arada kimler bu oyunu merakla bekliyor? Fragmanda gözünüze çarpan detaylar oldu mu? Ayrıca sunumun genelinde hangi oyunlar ilginizi çekti? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 16:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bugsnax PS4, PS5 ve PC için duyuruldu
İlginizi Çekebilir