Black Ops 6 Sızıntılarına Karşı Hukuki Adımlar Atılıyor

Tunay Şahin 9.08.2024 - 16:47
Activision, Black Ops 6 sızıntılarına karşı hukuki adımlar atarak sızdıranlara ve barındıran sitelere ihtarname gönderiyor.

Activision, Call of Duty Black Ops 6'nın çeşitli sızıntılarının ardından harekete geçti. Şirket, bu sızıntıları gerçekleştiren kişilere ve sızıntıları barındıran sitelere resmi ihtarnameler göndermeye başladı.

Activision, Black Ops 6 Sızıntılarına Karşı Hukuki Adımlar Atmaya Başladı

Call of Duty serisinin popülerliği göz önüne alındığında, yeni oyunların sızdırılması sıkça karşılaşılan bir durum haline geldi. Ancak Black Ops 6'nın sızdırılması, Activision'ı daha sert önlemler almaya yöneltti. En büyük Black Ops 6 sunucularından biri olan 'PSLAN', Activision'dan bir ihtarname aldığını belirtti. PSLAN'a göre, Activision, kullanıcıların Black Ops 6'ya erişimini ayda 6 avroya sattığını iddia ederek, 250.000 avro tazminat talep etti.

Activision, Black Ops 6 Sızıntılarına Karşı Hukuki Adımlar Atmaya Başladı

Bu gelişmelerin ardından PSLAN, Black Ops 6 desteğini kaldırdı. Benzer şekilde, bazı Call of Duty sızıntılarıyla tanınan Twitter kullanıcıları da ihtarnameler aldı. Özellikle, uzun süredir Call of Duty sızıntılarıyla bilinen @HeyImAlaix'in de bu tür bir ihtarname aldığı bildirildi.

İlginizi Çekebilir: Call of Duty: Black Ops 6 Silahları İnternete Sızdı

Activision'ın attığı bu adımlar, sızıntıları tamamen durdurmasa da, en azından Black Ops 6'ya dair sızıntıların akışını yavaşlatmayı amaçlıyor. Şirket ayrıca, tüm Black Ops 6 içeriklerine yönelik DMCA yayından kaldırma talepleri de gönderiyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 10.09.2024 15:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.08.2024 09:22
oyuna zam gelmiş, standart fiyat 3000 TLvault sürümü 4000 TL, gamepass de güzel zam alır eylül ayında oh mis hadi hayırlı işler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.08.2024 09:03
Yav ne sızıntısı hala :)) adamlar zaten kendileri fragman yayınladı. Hikayesini, herşeyini gösterdiler. Napacaklar? Kendilerine mi dava açacaklar? :))))
Kalan Karakter: 300 Gönder
Black Ops 6 Sızıntılarına Karşı Hukuki Adımlar Atılıyor
İlginizi Çekebilir