Battlefield 3'ün nesini beğenmediniz?

Murat Sağlam 18.06.2011 - 12:24
DICE'tan hayal kırıklığı yaşayan Battlefield 3 severlere cevap
DICE'ta "render mimarı" olarak çalışan Johan Andersson, iki gün önce Jimmy Fallon'un TV şovunda yayımlanan Battlefield 3'ün PlayStation 3 görüntülerini beğenmeyen Battlefield 3 sevenlerine cevap verdi. Birçok oyuncu Battlefield 3'ün konsol versiyonunda gördüklerinden tatmin olurken bazıları PC versiyonuna göre bariz olarak özelliklerin kısıldığını gördüklerini söyledi.

Battlefield 3'ün nesini beğenmediniz?
Johan Andersson ise, "oyuncuların gerçekten ne düşündüklerini anlayamıyorum, eğer oyunun konsol ve PC versiyonunu aynı yapmış olsaydık bu PC oyuncularına ve bizim oyunumuzun PC versiyonuna ihanet etmek olacaktı. Zira PC versiyonunda donanımsal açıdan çok daha fazla imkanımız var ve yapabileceklerimizin sınırı yok gibi görünüyor. Fakat PlayStation 3 böyle değil."

"Şu anda izlediğiniz görüntüler oyunun Pre-Alpha versiyonu olduğundan emin olabilirsiniz ki grafikler oyunun son versiyonuna göre oldukça kötü görünüyor ve bu çok normal. Battlefield 3'ü piyasaya sürdüğümüzde emin olabilirsiniz ki her şey çok daha iyi görünecek." diyerek konuya kendince bir açıklık getirmiş oldu.

Bakalım konsolcu Battlefield 3 sevenler bu yanıta nasıl bir tepki verecek?
Yorumlar 82
MK Okuru
MK Okuru 10.10.2024 03:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
Battlefield 3'ün nesini beğenmediniz?
İlginizi Çekebilir