Battlefield 3'ü oynamak gerçek savaş hissi veriyor

Murat Sağlam 12.08.2011 - 11:04
SAS askeri Andy McNab'ın yalancısıyız
Eski SAS askeri Andy McNab, ki kendisi şu an roman yazarı olarak hayatını sürdürüyor, Battlefield 3'ü oynayan oyuncuların kesinlikle gerçekten savaştıkları hissine kapılacaklarını ve oyunun harika olduğunu söyledi. McNab sözlerini şöyle sürdürdü:

Battlefield 3'ü oynamak gerçek savaş hissi veriyor
"Gerçekten savaş alanındayken 'korkmuyorum!' diyen herkes yalancıdır. Battlefield 3'ü oynarken gerçekten korkacak ve kendinizi savaş alanında gibi hissedeceksiniz. Savaş hissi ve duyguları bu oyunda gerçekten yer alıyor."

"Sonuçta hepimiz insanız ve hislerimiz var. Bu hisler farklı anlarda ve motivasyonlarda farklı şekillerde ortaya çıkar. Savaş alanında bu hisler maksimuma ulaşır ve kalp atışlarınız hızlanır."

"Oyuncular ise evlerindedir ve ne ıslanırlar, ne yaralanırlar, üşümezler ve aç kalmazlar. Evlerinde eğlenmektedirler. Fakat Battlefield 3 sayesinde hisler aynı kalıyor. Kalp atışlarınız maksimum düzeye ulaşacak."

Andy McNab'ın bu açıklamalarını okurken, kendisinin Battlefield 3 romanının yazımına yardımcı olduğunu da bilmeniz gerek. Gerçekten savaş alanında olmak ile evde Battlefield 3 oynamak aynı hisleri yaşatabilir mi? Siz ne düşünüyorsunuz?

Öte yandan korkuyla beklenen oldu ve EA firması Battlefield 3'ün Origin olmadan oynanamayacağını belirtti. Oyunu kutulu versiyonunu bile alsanız Origin programını mutlaka indirip çalıştırmalısınız.

Afferin EA, çok akıllıca.
Yorumlar 209
MK Okuru
MK Okuru 13.10.2024 17:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
Battlefield 3'ü oynamak gerçek savaş hissi veriyor
İlginizi Çekebilir