Baldur's Gate 3 için, Haziran ayı boyunca yeni detaylar paylaşılacak

Mehmet Akif Zımba 2.06.2020 - 10:30
Larian Studios'un yeni RYO türündeki oyunu olacak olan Baldur's Gate 3 hakkında yeni bilgiler edinebileceğimiz Guerilla Collective etkinliği duyuruldu.

RYO türünün klasiklerinden olan serinin son oyunu olacak olan Baldur's Gate 3 için yeni bir kısa oynanış videosu paylaşıldı. Larian Studios tarafından yapılan bu videoda, Baldur's Gate 3'ün içeriğine kısaca bir göz atma fırsatı elde ediyoruz.

Oyunda göreceğimiz birkaç bölgenin ve karakterlerin yanı sıra, bazı büyüleri ve oyunun çatışma mekaniklerine dair görüntüler görüyoruz. Bu görüntüler ise göreceklerimizin sadece bir kısmını oluşturuyor. Zira Larian Studios, Haziran ayında bu oyunla ilgili daha fazla bilgi edineceğimizi söylüyor.

Baldur's Gate 3 ile ilgili bilgileri parça parça edineceğiz

Son olarak Divinity: Original Sin 2 ile karşımıza çıkmış olan Larian Studios, RYO türünde oldukça tecrübeli ve kendini kanıtlamış bir ekip. Bu sebeple oyuncular, Baldur's Gate 3 için oldukça heyecanlı biri bekleyiş içerisindeler. Larian Studios ekibi ise, oyuncuları yeni oyunlarıyla ilgili yeni detaylarla dolu bir yolcuğa çıkaracak.

Guerilla Collective adını verilen bir takım etkinliklerle, en son 20 yıl önce görülmüş olan Baldur's Gate serisiyle özlem gidereceğiz. 6 Haziran 2020 tarihinde başlayacak olan bu macera, bu ayın sonuna kadar devam edecek. Böylece Baldur's Gate 3 hakkında yeni ve ilgi çekici detaylara tanıklık edebileceğiz.

Baldur's Gate 3 için, Haziran ayı boyunca yeni detaylar paylaşılacak

Larian Studios bu oyunda, kendi oyun motorlarının güncellenmiş bir versiyonu olan, Divinity 4.0 motorunu kullanacak. Dungeons&Dragons evreninin Unutulmuş Diyarlar'ında bir yolculuğa çıkacağımız bu oyun, geliştirici ekibin şimdiye kadar oluşturduğu en büyük dünya olacak.

Tüm bunların yanı sıra, geniş bir karakter, ırk ve sınıfların bulunduğu bir havuzdan kendi karakterimizi oluşturabileceğiz. Eğer istersek de, özel hazırlanmış karakterleri seçip onların hikayesine de tanıklık edebileceğiz. Hangi şekilde oynamayı seçersek seçelim, klasik bir RYO deneyimi yaşayacağız.

Unutulmuş Diyarlar'da çıkacağımız maceralarda, bolca çatışma, yağmalama ve karakterimizin aşk hayatıyla ilgili seçimler yapacağız. Baldur's Gate 3 bizlere bir açık dünya deneyimi sunmasa da, devasa bölgeleri keşfetmemize olanak sağlayacak. Bu bölgelerin her birini ise, hikayede ilerledikçe keşfedebileceğiz.

Yukarıda anlattıklarımızla birlikte, bu yapımı deneyimlediğimiz süre boyunca, serinin ilk iki oyununa da anlamlı göndermeler yapılacağını daha önceki paylaşımlarda duymuştuk. Bu sebeple serinin hayranları, maceraları boyunca duygusal anlar yaşayacaklar. Bakalım Larian Studios bizler için neler planlıyor. Eğer sizler de en az bizim kadar heyecanlıysanız, daha fazlası için takipte kalın!

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 10:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
Baldur's Gate 3 için, Haziran ayı boyunca yeni detaylar paylaşılacak
İlginizi Çekebilir