Ary and the Secret of Seasons çıkış tarihi ertelendi

Berat Darıcı 1.03.2020 - 12:59
Aksiyon ve macera oyunu Ary and the Secret of Seasons çıkış tarihi ertelendi. Oyun PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkacak.

Exiin ve Fishing Cactu tarafından geliştirilen keşif, aksiyon ve macera oyunu Ary and the Secret of Seasons çıkış tarihi ertelendi. PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacak olan oyun bu yılın birinci çeyreğinde çıkacaktı. Oyunun yeni çıkış tarihi ise 2020 yılının yaz sezonu olarak açıklandı. Ayrıca oyun için yeni bir video da yayınlandı.

Modus Games tarafından yayınlanacak olan Ary and the Secret of Seasons'da genç bir kızın Valdi'ye olan yolculuğunu göreceğiz. Ary ismindeki karakterimizin mevsimleri kontrol etme gücü var. Bir tür muhafız. Oyunda karşımıza çözmemiz gereken pek çok bulmaca çıkıyor. Genel olarak kurt türü düşmanlar ile kılıç kullanarak savaşıyoruz. Yolculuk sırasında çevremiz ile etkileşime girerek karşımıza çıkan engelleri aşıyoruz. Bunun karşılığında ise çeşitli ödüller elde ediyoruz. Dünyayı ve mevsimleri değiştirmek gibi ilginç özellikleri olan karakterimizin yolculuğuna eşlik ederken pek çok doğa dışı olaya da şahit olacaksınız. Yapımcıya göre oyun büyüleyici müzikleri, kaliteli görselleri ile unutulmaz bir oyun deneyimi yaşatacak.

Yayınlanan yeni geliştirici günlüğü ile Aryelle'in mevsimleri kullanarak ne tür güçler edindiğini anlatıldı. Bu yeteneklerin sırlarının ortaya çıkışı, engellerin nasıl aşıldığı ve savaşlarda ne tür avantajlar elde etmemizi sağladığını öğreniyoruz.

Ary and the Secret of Seasons çıkış tarihi ertelendi

Ary and the Secret of Seasons dünyası Valdi'nin hikayesi nedir?

Valdi dünyası, uzun zaman önce kötü bir büyücü tarafından tehdit edilmişti. Daha sonrasında bu büyücü efsanevi savaşçı tarafından yenilgiye uğratılıyor. Hapis edilen büyücünün hapsinin başına muhafızlar geçiyor. Büyük bir yemin ediliyor ve hikayemiz tarih ve efsaneler ile başlıyor.

Gizemli bir güç Valdi'nin mevsimlerinin düzenini bozduktan sonra küçük kızımız Ary, Mevsim Koruyucularına yardım etme kararı alıyor ve onlara katılıyor. Valdi'yi kurtarmak ve denge getirmek için oyuna göre korkunç bana göre pekte korkunç olmayan tatlı düşmanlara karşı savaşmak zorundayız. Eğer çevreyi kurcalamayı seven biriyseniz oyun sizi bununla ödüllendirecek. Dinamik ortamlar, akışkan mücadele, 3D dünya, kendine özgü görsel stilleri ile gelecek olan Ary and the Secret of Seasons'ı birkaç ay daha beklemek zorundayız.

Ary and the Secret of Seasons için paylaşılan son videoda geliştiriciler Valdi dünyasının hikayesini tartışıyor. Ayrıca karakterimiz Ary'nin bulmacaları çözmek, çevresini keşfetmek ve düşmanlarla savaşmak için yeteneklerini nasıl kullandığını gösteriyorlar. Oyunun resmi Steam sayfasına buraya tıklayarak gidebilirsiniz.

Dead by Daylight Mobile Geliyor.

Ary and the Secret of Seasons çıkış tarihi ertelendi

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 05:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ary and the Secret of Seasons çıkış tarihi ertelendi
İlginizi Çekebilir