Dead by Daylight Mobile geliyor

Berat Darıcı 29.02.2020 - 13:22
Asimetrik hayatta kalma korku oyunu Dead by Daylight, PC, PS4, Xbox One ve Nintendo Switch platformlarının ardından Android ve IOS için geliyor.

Behavior Interactive tarafından geliştirilen asimetrik hayatta kalma korku oyunu Dead by Daylight, bu yaz mobile geliyor. Hem Android hem IOS için çıkış yapacak olan oyunun ücretsiz olması planlanıyor. Toplamda 15 milyondan fazla oyuncusu olan oyun 4'e karşı 1 şeklinde ilerliyor. Dead by Daylight Mobile'ı geliştirmek için Behavior Interactive, NetEase ile ortaklık kurdu. Oyun belirli bölgelerde test edildikten sonra Amerika, Avrupa, Orta Doğu ve Asya'da bir lansman yapılacak.

Behavior Interactive, Dead by Daylight Mobile için bir “ön kayıt” açmış durumda. Android sürümüne buraya tıklayarak IOS sürümüne ise resmi web sitesinden kayıt olabilirsiniz. PC için Haziran 2016'da Starbreeze Studios tarafından yayınlanan oyun, 1 yıl aradan sonra konsollar içinde çıkmıştı. Nintendo Switch üzerinde de oyuna erişim sağlayabiliyorsunuz.

Dead by Daylight Mobile, PC ve konsol oyunlarının tüm deneyimini yakalamayı amaçlamakta. Aynı mantığı mobil sürümünde de koruyacak olan oyun, 1 kötü oyuncu ve kaçmayan çalışan 4 insan ile oynanıyor. Mathieu Côté, oyunu dokunmatik cihazlar için uygun şekilde uyarladıklarına inanıyor. “IOS ve Android cihazlarda tam teşekküllü ve sıkıntısız bir ürün sunacağız” dedi Côté. Oyunun Asya sürümü NetEase Games tarafından yayınlanacak.

Dead by Daylight Mobile geliyor

Dead by Daylight mobile'da oynanış korunacak

Oyunda katil, hızlı bir şekilde yürümesine rağmen, diğer hareketlerin çoğunda hayatta kalanlardan daha yavaş. Örnek vermek gerekirse kaçmaya çalıştığınız haritada katil ile aranıza koyabileceğiniz çeşitli engeller bulunmakta. Ya da inip çıkabileceğiniz, atlayabildiğiniz bölgeler var. Sizi et kancasına takmak isteyen oyuncudan bu şekilde kaçmaya çalışıyorsunuz. Eğer yakalanırsanız bu direk olarak öldüğünüz anlamına gelmiyor. Et kancasına takılsanız bile diğer 3 arkadaşınız sizden önce ölmediyse sizi kurtarma şansına sahip. Eğer kaçmaya çalışan 4 oyuncudan biriyseniz etrafta bulunan makineleri tamir ederek kapıyı açmaya çalışıyorsunuz. Katil rolünü tercih ederek oynuyorsanız göreviniz bu 4 kişiyi makineleri tamir etmeden yakalamak ve et kancasına yerleştirmek.

Oyunda karakter çeşitliliği oldukça yeterli. Her karakterin kendine özgü özellikleri var. Aynı şekilde oyundaki katillerde kendi içlerinde farklılık göstermekte. Oyunun resmi Steam adresine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 17.04.2024 00:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.03.2020 11:30
On kayıt yapıldı ne zaman çıkıcak
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.02.2020 19:39
hele oyuna gercı oyunculuk yas sınırı artık +6 olabılır kıtleyın mılete ozen ozen karakter yap sadece jenerator tamır et kac oyuna bak hayatımda abur cubur oyun harıcı hıc bı oyuna para vermredım bedavada olsa oynamadım bole basıt seylere para kazandırıp hep boyle oyunlar bos gosterırrse way hlmıze.
MK Okuru
MK Okuru 1.03.2020 10:53
Demekki sen 12 milyondan daha zevk sahibisin??
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.02.2020 20:16
Bu netease ne ayak arkadaş? Tüm büyük isimlerle anlaşmalı adamlar. Marvel, Diablo, şimdi de bu
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.02.2020 18:28
cok güzel dead by light
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dead by Daylight Mobile geliyor
İlginizi Çekebilir