Apex Legends rekor gelir açıkladı

Murathan Özlü 11.05.2022 - 23:59
Son dönemin en önemli shooter oyunlarından Apex Legends rekor gelir açıkladı, oyunun Electronic Arts'a kazandırdığı gelir 2 milyar dolar.

Apex Legends rekor gelir açıkladı. 28 Nisan'da 13.sezonuna giren Apex Legends,  Electronic Arts (EA)'ın 2022 ilk çeyreği gelir raporuna göre 2 milyar dolar gelir elde etmiş. Şubat 2019'da piyasaya çıkan free-to play Battle Royale oyunu, düzenli olarak eklenen yeni karakterler ve hikaye elementleri ile oyuncuların ilgisinin sönmemesini sağlıyor.

Apex Legends rekor gelir elde etti

Apex Legends'ın oyuna her sezon yeni "efsanevi karakter" ekleme geleneğinin ileride sona erebileceği belirtilmiş olsa da, 17 Mayıs'ta piyasaya çıkması beklenen Apex Legends Mobile'ın, firmanın kazancını iyice arttırması bekleniyor. Apex Legends'ın mobil uyarlamasının şu ana kadar 10 milyondan fazla ön sipariş aldığı ifade ediliyor. 

Apex Legends rekor gelir
Şu an Fortnite ile beraber dünyanın en popüler shooter oyunlarından olan Apex Legends, aslında Titanfall ve Titanfall 2'nin yan ürünü olarak tasarlanmıştı denilebilir. Respawn, hali hazırda oynanamaz halde olan Titanfall oyunlarına desteği iyice kesmiş durumda ve odaklarının artık Apex Legends olacağını, Titanfall 3'ün gelmeyeceğini her fırsatta vurguluyorlar. 

Apex Legends'in son yeni karakteri, sezon 13 ile oyuna eklenen, koruma büyülerine odaklı Newcastle karakteriydi.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2024 20:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.05.2022 12:04
1- Adamlar tek oyun ile ülke açığının kaç katını kazanıyor.. 2- OYunu oynayan var mı nasıl ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.05.2022 02:05
Çıktıktan üç ay sonra hızla oyuncu kaybedip, sonraları dibe vurmuştu. Oyun steama geldikten sonra uçtu gitti. Origin falanda istemiyor zannedersem steamda. Muhtemelen oyun ilgi görünce firma doğru hamleleri yapmış olmalı ki, grafiği sürekli yükselerek devam ediyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Apex Legends rekor gelir açıkladı
İlginizi Çekebilir