AC: Origins için Live-Action video yayınlandı

Hakan Hervenik 17.10.2017 - 11:04
Her şey bir kişi ile başlar.

Video oyunlarındaki Live-Action fragman çılgınlığına Assassin's Creed: Origins'de katıldı. Ubisoft, bugün yayınladığı yeni live-action fragman ile Bayek'in Mısırlı köleler üzerindeki etkisini gösteriyor. Bayek'in gözünden izlediğimiz videoda, Mısırlıların Brotherhood düşmanlarını tek tek idam ettiğini görüyoruz. Tabi bunun arkasında Bayek olduğundan da eminiz.

Yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Assassin's Creed: Origins hikayesi

Antik Mısır'da görkemli olduğu kadar entrikalarla dolu bir çağı kapatacak müthiş bir iktidar savaşı yaşanıyor. Suikastçı Kardeşlik Örgütünün köklerine yapacağımız bu yolculukta karanlıkta kalmış sırları ve unutulmuş efsaneleri gün yüzüne çıkaracağız. Nil Nehri boyunca seyahat edip , piramitlerin gizemlerini açığa çıkaracağız, tehlikeli antik hizipler ve vahşi yaratıklarla dövüşürken bu muazzam ve öngörülemez toprakları keşfedeceğiz.

Çeşitli görevler ve sürükleyici hikayelerde, en soylularından en alt tabakadan gelenlere kadar bir çok kuvvetli ve unutulmaz karakterle yolumuz kesişecek . Dövüşmenin yepyeni bir yolunu keşfedeceğiz . Farklı nitelikteki onlarca nadir silahı ele geçirip ve kullanacağız. Karmaşık bir ilerleme mekaniği üzerinde yolunuzu açın, özgün ve kuvvetli düşmanlar karşısında yeteneklerinizi gösterin .

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2024 05:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.10.2017 23:34
ya bişi dicemde bir sg ubisoft ya
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.10.2017 11:11
iam a creed ...
Kalan Karakter: 300 Gönder
AC: Origins için Live-Action video yayınlandı
İlginizi Çekebilir