70 yaşındaki adam 11 telefonla birlikte Pokemon Go oynuyor

Furkan Güler 9.08.2018 - 10:12
Yaşlı oyuncunun Pokemon aşkı herkesi şaşırttı.

Çıktığı dönemde dünya genelinde fenomen olan ve günler içerisinde milyonlarca kişinin oynadığı mobil oyun Pokemon Go, bugünlerde hala büyük bir oyuncu kesimi tarafından oynanmaya devam ediyor. Ancak bu oyuncular arasında en farklı olanı şüphesiz 70 yaşındaki Chen San Yuan olmayı başardı. Tayvanlı yaşlı oyuncu, bisikletine tam 11 telefon bağlayıp Pokemon Go'yu dolaşarak oynuyor. Kendi semtinde her gün bu etkinliği yapan Yuan, şimdiye kadar oldukça fazla Pokemon elde etmeyi başarmış.

70 yaşındaki yaşlı oyuncu Pokemon Go'dan vazgeçemiyor

Oyuncunun kullandığı power bank cihazı ise telefonları 20 saat boyunca açık tutabiliyor. Oturduğu semtte gençler arasında ünlü olan Yuan, kendisiyle birlikte oynayan oyunculara da yardım etmeyi ihmal etmiyor. Aynı zamanda bisiklet sürerken spor da yapan oyuncunun yaşına rağmen hobilerinden vazgeçmemesi takdir edilesi bir durum.

Gelecekte cihaz sayısını 50'ye çıkartmak istediğini belirten yaşlı ama ruhu genç oyuncu, umarız bisikleti sürerken telefonlara bakmaktan kaza yapmaz. Devamlı olarak güncellenmeye devam eden Pokemon Go ise gün geçtikçe oyuncu sayısını yükseltmeye devam ediyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 04:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.08.2018 15:52
Hem geziyor, hem spor yapıyor hem de oyun oynuyor mis gibi. Hayalimdeki emeklilik bu, helal olsun amcaya.
Kalan Karakter: 300 Gönder
70 yaşındaki oyuncu 11 telefonla birlikte Pokemon Go oynuyor
İlginizi Çekebilir