70 milyonu geçen PUBG'de Sanhok haritası yenileniyor

Ersin Kılıç 15.07.2020 - 12:47
70 milyonu aşan PUBG'nin 8.1 güncellemesi oyunculara yenilenmiş haritası, ganimet kamyonu, yeni dereceli mod ve daha fazlası ile yeniden “Merhaba” diyor

PUBG Corporation, battle royale türünün öncüsü ve çığır açan oyunu PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS (PUBG)’nin şimdiye kadar 70 milyonun üzerinde sattığını açıkladı. Bu dönüm noktasını kutlamak adına son güncelleme, oyuncuları PUBG Sezon 8 ile Sanhok’un ormanlarına tekrar götürüyor. Bir zamanlar alıştığımız o ormanlı yer, şimdilerde eskisinden daha ölümcül bir halde ve her konumunu ormanların kapladığı terk edilmiş bir cennet haline geldi. Sezon 8, Steam üzerinden PC’de 22 Temmuz; Xbox One, PlayStation®4 ve Google’ın yeni nesil oyun platformu Stadia’da ise 30 Temmuz tarihinde başlayacak. 

PUBG Sanhok haritası yenileniyor

Oyuncular Sanhok’a indiklerinde her bir yapının, ağacın, taşın ve materyalin tekrardan tasarlandığını keşfedecekler. Oyuncu geri dönüşleri ve oyun verileri sayesinde birçok konum tasarımsal ve sanatsal boyutta güncellendi. Boot Camp, harabeler, Pai Nan, Khao ve Taş Ocağı gibi popüler konumlar yenilendi. Keşfetmeyi sevenler ise yeni turist kasabası “Getaway” ve “Airfield” bootcamp’i gibi yeni konumları ve gizli yerleri adada ziyaret edebilirler. Harabelerden mağaraya Sanhok; görsel uygunluğu, dengeyi ve performansı yükseltmek adına geliştirildi.

Sanhok’un yenilenmesiyle, Güncelleme 8.1 birçok içeriği de beraberinde getiriyor:

Ganimet Kamyonu: Sanhok’un yollarında araç sürmek artık oyunculara vites yükseltmek için yeni fırsatlar sunacak. Bu kamyonlar hasar aldıkça yeni ganimetler düşürüp yollarına devam edecekler. Kamyonu yok etmeye kararlı oyuncular ise takımı için daha fazla silah ve teçhizatla ödüllendirilecek.

70 milyonu geçen PUBG'de Sanhok haritası yenileniyor

El Konulmuş Silahlar: Ganimet Kamyonu’nu yok eden oyuncular tamamen kişiselleştirilmiş silahlarla ödüllendirilecekler. PUBG’de ilk kez oyuncular, benzersiz kaplamaları olan ve daha önceden eklentilerle donatılmış olan silahları alabilecekler.

Geliştirilmiş Benzin Bidonu: Bu eğlence saçan patlayıcı geliştirilmiş haliyle yoluna devam ediyor. Ateşli bir tuzak kurmak için benzini yere dökün veya hepsini bir düşmana fırlatın ve ortalığı aydınlatın!

Yeni Dereceli Sezon: Yeni Dereceli Sezon Güncelleme 8.1 ile başlıyor. Bu sezon ise puanlamada çok talep edilen bir değişikliği de beraberinde getiriyor. Dereceli Puan kazanımı artık takım yerleşimini dikkate alıyor. Ayrıca, Vikendi haritası sıralamalı harita havuzuna eklenmiş bulunuyor.

Survivor Pass: Payback: En son sezona eşlik eden yepyeni Survivor Pass, oyunculara Sanhok’un unutulmuş cennetini keşfederlerken yeni kaplamalar sunacak.

Oyuncular, Güncelleme 8.1’i PC test sunucularında 15 Temmuz’dan, konsol test sunucularında ise 20 Temmuz’dan itibaren deneyebilirler. Sezon 8 resmi olarak Steam üzerinden PC’de 22 Temmuz, Xbox One, PS4 ve Stadia içinse 30 Temmuz’da başlayacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 13:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.07.2020 03:57
Tek gerçek Warzone
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.07.2020 16:26
hayatımda gördüğüm en rezil en sorunlu oyun, dayz bile daha iyi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
70 milyonu geçen PUBG'de Sanhok haritası yenileniyor
İlginizi Çekebilir