2019'un En İyi Bağımsız Oyunu

Furkan Güler 13.01.2020 - 15:48
Geçtiğimiz sene hem ucuz hem de eğlenceli dediğiniz oyun hangisi oldu?

Büyük bütçeli ve oynayanları kendine bağlayan AAA oyunlarla dolu bir yılı daha geride bıraktık. Yeni Call of Duty: Modern Warfare , seri içerisinde karşılaştığımız hataları düzeltip oyuncuların karşısına çıkarken, Death Stranding ve Sekiro gibi yapımlar oyuncuları ekran başına kitledi. Bu sefer AAA oyunları bir kenara bırakıp, Acer Predator sponsorluğunda 2019 yılının En İyi Bağımsız Oyunlarını oylayacağız. İlgi çekici inovatif mekanikleri sayesinde oyuncuların gündemine oturan My Friend Pedro, güzel satış rakamlarına erişmeyi başarmıştı.

2019'un En İyi Bağımsız Oyunu

Diğer bir yandan sosyal medya ve oyun forumlarında oyuncuların komedi unsuru haline gelen Untitled Goose Game'in de başarısını es geçmemek gerekiyor. Diğer bir yandan oyuncuları orta çağ dönemine götüren Mordhau da bizlere güzel bir rekabetçi yapı sundu. Son olarak Disco Elysium'un içerik kalitesinin de rakiplere ne denli nispet yaptığına da şahit olduk. Siz de favori bağımsız oyununuzu aşağıdan oylayabilirsiniz.

Ankete katılanlara bonus hediye kazanma şansı için Acer Predator'un Facebook ve Instagram hesaplarını ziyaret edebilirsiniz.

Acer Predator Facebook Sayfası:

https://www.facebook.com/predatorgamingtr/

Acer Predator Instagram Sayfası:

https://www.instagram.com/predatorgamingturkey/

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 02:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.01.2020 18:16
mordhau>mahmut and bülent
Kalan Karakter: 300 Gönder
2019'un En İyi Bağımsız Oyunu
İlginizi Çekebilir