Days Gone için E3 için hazırlanmış yeni bir video yayınlandı

Ahmet Özçilingir 12.06.2018 - 03:49
Days Gone bekleneni verebilecek mi?

E3 2018'de Days Gone ile ilgili yeni bir video yayınladı. Yayınlanan videoda, oyunun oynanış dinamiklerine yakından göz atma şansına erişiyoruz. Yayınlanan 11 dakikalık oynanış videosunda oyunun bir hikaye görevi oynanıyor. Days Gone'ın yapımcılarının da yorumlarının yer aldığı video ile Days Gone'ın oynanış dinamiklerine yakındanbakıyoruz.

PlayStation 4'e özel oyun Days Gone'dan yeni bir oynanış videosu geldi

Days Gone E3'te ilk duyurulduğu zaman oldukça dikkat çekmiş, ancak daha sonra oyundan uzun süre haber alınamamıştı. Sony oyunun çıkış tarihini, 22 şubat 2019 olarak belirledi. Geçtiğimiz aylarda paylaşılan oynanış videosu çok da beğenilmemiş, Days Gone eleştirilerin hedefi olmuştu. E3 2018'de Days Gone,dan yeni bir oynanış videosu yayınlandı. Yayınlanan oynanış videosunu, aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz. 

Eski kanun kaçağı motorcu Deacon St. John'u yönettiğimiz oyunda: Bir avare, bir ödül avcısı, insanlığın gezgin eseri. Küresel bir salgın sonrasında mahvolmuş bir dünyada St. John, insanlığın son kurtulanları tarafından ıssızda kurulan 'güvenli' kamplardan çıkıp bozuk yollarda şansını denemek ister.Pasifiğin kuzey batısında, arka planda yanardağın izi bulunan Days Gone Freak adı verilen yaratıklarla mücadele edeceğiz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2024 14:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
Days Gone'dan E3 için hazırlanmış yeni bir video yayınlandı
İlginizi Çekebilir