Call of Duty ve Fallout Arasında Beklenen Crossover

Tunay Şahin 2.05.2024 - 22:12
Call of Duty ve Fallout arasında bir crossover gerçekleşecek. Sezon 4'te Fallout temalı kozmetikler ve diğer işbirlikleri Call of Duty oyunlarında yer alacak.

Yeni bir sızıntı, Bethesda'nın Fallout serisi ile Call of Duty: Modern Warfare III ve Call of Duty: Warzone arasında yakında bir crossover gerçekleşebileceğini işaret ediyor. Microsoft'un Bethesda ve Activision'ı bünyesine katmasının ardından, bu iki popüler oyun serisi arasında bir işbirliğinin olup olmayacağı merak konusu olmuştu. Şimdi ise, Microsoft'un 4. Sezon için planlarının, bu seriler arasında bir geçişi içerdiği anlaşıldı.

Call of Duty ve Fallout Arasında Beklenen Crossover Ortaya Çıktı

@CODWarfareForum adlı X (eski adıyla Twitter) hesabından yapılan veri madenciliği, Call of Duty: MW3 dosyalarında Sezon 4 sırasında gerçekleşecek olan Fallout temalı bir karşılaşmayı gözler önüne seriyor. Bu crossover, önceki Call of Duty işbirliklerine benzer şekilde, çeşitli Fallout temalı kozmetik ürünlerin oyun içinde yer alması şeklinde gerçekleşebilir. Örneğin, Brotherhood of Steel veya Vault Dwellers gibi Fallout evreninden gruplara ait görünümlerin MW3 ve Warzone içinde sunulması muhtemel görünüyor.

Call of Duty ve Fallout Arasında Beklenen Crossover

Sızıntı ayrıca, Call of Duty'nin Fallout dışında iki ek crossover daha planladığını ortaya koyuyor. Bunlardan ilki, 40 yıldır piyasada olan ünlü Japon mekanik serisi Gundam ile ilgili. İkinci crossover ise The Crow ile olacak ve bu işbirliği, 1994 yapımı film The Crow'un yeniden çevriminin Ağustos ayında sinemalarda gösterime girmesiyle zamanlaması açısından uygun bir dönemde gerçekleşecek.

Call of Duty: Modern Warfare III ve Call of Duty: Warzone için 4. Sezon'un Mayıs ayının sonunda başlaması bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Sezon 3 Reloaded ile mevcut sezonun yarısına gelinmiş oldu.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 17.05.2024 10:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 09:03
İyi ki bir dizi tuttu nasıl yağını sıkarız diye şaşırdılar iyice
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty ve Fallout Arasında Beklenen Crossover
İlginizi Çekebilir