Xbox Game Pass'e İki Yeni Oyun Ekleniyor

Tunay Şahin 6.05.2024 - 21:28
Xbox Game Pass, Lords Of The Fallen ve Sniper Ghost Warrior Contracts 2 oyunlarını platformuna ekliyor.

Xbox Game Pass, CI Games tarafından yapılan bir yasal başvuru doğrultusunda, iki yeni oyunu platformuna eklemeye hazırlanıyor. Lords Of The Fallen ve Sniper Ghost Warrior Contracts 2, yakın zamanda servise eklenecek oyunlar arasında yer alacak. 3 Mayıs'ta imzalanan bu anlaşma, oyunların servise ekleneceği tarihi belirtmese de, Xbox'tan yakın bir zamanda resmi bir duyuru yapılması bekleniyor.

Xbox Game Pass'e Lords of The Fallen ve Sniper Ghost Warrior Contracts 2 Ekleniyor

Xbox Game Pass'e İki Yeni Oyun Ekleniyor

Lords of The Fallen (2023), orijinal souls benzeri oyunun yeniden başlatılması olarak piyasaya sürüldü ve eleştirmenlerden karışık yorumlar alsa da, çoğu hayran tarafından beğenildiği görülüyor. Oyun, piyasaya sürülmesinin ardından sadece 10 gün içinde bir milyon kopya satış rakamına ulaştı. Sniper Ghost Warrior serisinin beşinci oyunu olup, ilk oyunun devamı niteliğinde Sniper Ghost Warrior Contracts 2'nin Game Pass'e eklenmesi ise biraz sürpriz oldu. Hitman serisine benzer bir yapıda tasarlanan oyun, askeri keskin nişancı temalı bir oynanış sunuyor. Kişisel deneyimime göre, eğer sniping tarzı oyunlar hoşunuza gidiyorsa, Contracts 2 sizin için oldukça keyifli bir deneyim olacak.

İlginizi Çekebilir: Xbox, Mayıs 2024 İçin Yeni Game Pass Oyunları

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2024 15:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2024 08:10
Lords of the fallen hala hasarlı bir oyun 3070 veya üstü yoksa boşuna indirmeyin ayrıca xbox oyunları genelde en son güncelleme alır
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2024 04:38
Arkadaşım oynayanlar rahat rahat oynuyor. Tek farkı shader compile işlemini yapmak için oyuncuyu bekletmek yerine oyun içinde gerçekleştiriyor oluşu. Bu nedenle de ilk açılışta bazı sistemlerde biraz yavaşlama yaşanabiliyor. Açtığın gibi oynamak yerine compile işleminin bitmesini bekleyebilirsin.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2024 21:53
fena değil oyunlar. lords of fallen ortalama üstü bir souls oyunu. türü sevenleri iyi gider. sniper 2'de kötü denilemez ama yapay zekası tırt bir oyun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Xbox Game Pass'e İki Yeni Oyun Ekleniyor
İlginizi Çekebilir