Yüzüklerin Efendisi ve Witcher çekimleri Koronavirüs sebebiyle ertelendi

Ersin Kılıç 16.03.2020 - 11:45
Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs Salgınından Witcher ve Yüzüklerin Efendisi dizileri de nasibini aldı ve çekimlerin ertelendiği açıklandı.

Çin'in Wuhan kentinden çıkan ve ülkemiz dahil dünyanın tüm bölgelerine yayılan Koronavirüs salgını sebebiyle yeni ertelenme haberleri gelmeye devam ediyor. Gelen raporlara göre çekimleri devam eden Yüzüklerin Efendisi ve Witcher dizileri de bu salgından nasibini almış durumda. her iki dizinin çekimlerinin de ertelendiği belirtildi.

Yüzüklerin Efendisi ve Witcher çekimleri de ertelendi

Yüzüklerin Efendisi dizisi Yeni Zelanda'da çekilmeye devam ediyordu. The New Zeland Herald haber sitesine göre Yüzüklerin Efendisi çekimleri Koronavirüs tedirginliği sebebiyle ertelenmiş durumda. Ayrıca prodüksiyon ekibinin belirttiğine göre çekimlerin ne zaman tekrar başlayacağına dair net bir tarih de bulunmuyor. Muhtemelen salgının kontrol altına alınması en azından gerilemesi beklenecek gibi duruyor. Kadrosunda Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Budge, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers ve Daniel Weyman gibi isimlerin yer aldığı dizinin yayın takviminde bir erteleme olup olmayacağı ise henüz belli değil.

Yüzüklerin Efendisi ve Witcher çekimleri Koronavirüs sebebiyle ertelendi

Diğer taraftan Koronavirüs Salgını nedeniyle bir erteleme haberi de Witcher 2.sezonundan geldi. Dizinin çekimleri tıpkı Yüzüklerin Efendisi dizisinde olduğu gibi Koronavirüs sebebiyle ertelendi. IGN sitesinin haberine göre dizinin çekimleri ilk aşamada iki haftalık bir süreç için durdurulmuş. Muhtemelen sonrasında salgının durumu göz önüne alınacak ve çekimler için yeni bir erteleme ya da tarih belirlenecek.

Bu iki yapım dışında dün yaptığımız bir haberde ertelenen ve bu salgından etkilenen yapımların listesini de paylaşmıştık. Başta Fast 9 ve Sessiz Bir Yer 2 gibi filmler olmak üzere birçok filmin gösterim tarihi ertelenmiş, Wheel of Time gibi birçok dizinin çekimleri de sekteye uğramıştı. Bu yapımları listelediğimiz haberimize buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 18:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yüzüklerin Efendisi ve Witcher çekimleri Koronavirüs sebebiyle ertelendi
İlginizi Çekebilir