Yüzüklerin Efendisi dizi yazarı: 'Bana kaset göndermeyi bırakın'

Ersin Kılıç 18.02.2020 - 11:50
Amazon Prime'da yayınlanacak Yüzüklerin Efendisi dizisinin yazarı olan Glenise Mullins, kendisine gönderilen seçme kasetleri ile ilgili veryansın etmiş.

Amazon Prime'de yayınlanacak Yüzüklerin Efendisi dizisi için geri sayım devam ediyor. Son olarak oyuncu kadrosuna dair açıklamalar yapılan dizi ile ilgili çıkacak olan her yeni haberi sabırsızlıkla bekliyoruz. Dizinin prodüksiyon hazırlığı ve bütçesine baktığımızda ise Amazon'un ince eleyip sık dokuduğunu söylemek mümkün. Yine de diziden farklı haberler gelmeye devam ediyor. işte o haberlerden birisi de Glenise Mullins'ten geldi.

Yüzüklerin Efendisi dizi yazarı: "Bana kaset göndermeyi bırakın"

Dizi ve film oyuncuları seçilirken seçme kasedi de diyebileceğimiz Audition Tapes basamağından geçilir. yani dizinin oyuncu kadrosunu oluşturacak kişi genelde oyuncu ajansları tarafından gönderilen bu kasetleri inceler ve buradaki yeteneklere, oyuncu ve karakter uyumuna göre seçimini yapar. Bu nedenle Cast (oyuncu) seçimi film, dizi ve seslendirme gibi projelerde son derece önemlidir. 

İşte Yüzüklerin Efendisi dizisinin yazarlarından birisi olan Glenise Mullins, kendi sosyal medya hesaplarından oyuncu seçimleri ile ilgili abes bir durum ile ilgili şikayetini dile getirmiş. Bu şikayetini Sean Bean'in oynadığı Boromir karakterinin meşhur sözü "one does not simply walk into Mordor" sahnesi ile süsleyen Mullins, kendisine gönderilen seçme kasetlerinden şikayetini dile getirmiş. Bu şikayetine baktığımızda dizide oynamak isteyen birçok oyuncu ya da oyuncu adayı olduğunu da öğrenmiş oluyoruz.

"Millet, Amazon Prime'daki Yüzüklerin Efendisi oyuncu seçmeleri ile bir ilgim yok. Lütfen bana seçme kayıtlarınızı göndermeyin" diyen Mullins, sözlerine şu şekilde devam etmiş; "Eminim çok iyidirler, çok yetenekli olduğunuza inanıyorum. Ve gerçekten bu tutkunuzu anlıyorum ama tekrar söylüyorum benim oyuncu seçimleri ile bir alakam yok"

Yüzüklerin Efendisi dizi yazarı: 'Bana kaset göndermeyi bırakın'

Yüzüklerin Efendisi oyuncu kadrosu 

Yüzüklerin Efendisi dizisinin son olarak oyuncu kadrosu belli olmuştu. Serinin ilk bölümünü Jurassic World: Fallen Kingdom filminin yönetmeni Juan Antonio Bayona yönetecek. Dizinin baş rolünde Game of Thrones'ta Sean Bean tarafından canlandırılan Ned Stark'ın gençliğine hayat veren Robert Aramayo yer alacak. Amazon'un açıkladığı oyuncu kadrosuna aşağıdan göz atabilirsiniz. Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Budge, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers ve Daniel Weyman.

Yorumlar 11
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 18:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.02.2020 18:58
gandalf kadın olmassa aragorn zenci olmassa hatırım kalır izlemem
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.02.2020 13:16
Kasetleri biriktirsin ve kim ilgileniyorsa ona iletsin. Kendi muhteşem hayat yaşarken , bulunduğu çukurdan çıkmaya çalışan insanları hakir görmesin.
MK Okuru
MK Okuru 19.02.2020 11:41
Duyar kasmaya ne meraklısınız ne ac
MK Okuru
MK Okuru 19.02.2020 09:00
asdasdsdaasda komik
MK Okuru
MK Okuru 18.02.2020 22:40
Türkçede anlamıyorsun galiba oyuncu seçimleri bitmiş diyor.Ayrıca odedigin Türkiyede işe yarar gelişmiş toplumlarda kimse kimsenin işine atlayamaz. Belli bir düzen oluyor.
MK Okuru
MK Okuru 18.02.2020 20:59
Ne içiyosan azalt
MK Okuru
MK Okuru 18.02.2020 17:20
Tmm abi sen nasıl istersen öyle yapsın
MK Okuru
MK Okuru 18.02.2020 16:43
Oğlum kızım altı üstü yazarlardan bir tanesi kendisi. Yönetmen falan olsa bir nebze anlayacağım. Hayır şöyle bir baktım da kızın ilk ciddi ses getirecek başarısı bu dizide çalışmak ama senin yorumuna bakıyorum sanki mesajı atan J.K. Rowling falan. :D Kız açık açık söylemiş ben bir şey yapamam diye.
taylanz
taylanz 18.02.2020 15:49
wow, bu kadar iyi bildiğine göre sen de yanındaki yancısısın heralde.
hacı bizi gör bize sakal at boş durma.
ne de olsa hayatı en iyi şekilde yaşıyorsun.
hadi at bi sakal.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.02.2020 10:26
Aynen oyle bide ilgim yok diyo nasil yok projenin basinda ki adamlardan degil mi bu adam? Kim bakiyosa fondersin kasetleri ona
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.02.2020 16:53
Tüh benim kasette güme gitti
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yüzüklerin Efendisi dizi yazarı: 'Bana kaset göndermeyi bırakın'
İlginizi Çekebilir