Yeni Tsubasa oyunundan karakter videosu geldi

Ersin Kılıç 20.02.2020 - 11:32
Bu yıl içerisinde çıkacak olan yeni Captain Tsubasa oyunu için animeden de aşina olduğumuz karakterleri gösteren bir video yayınlandı.

Captain Tsubasa: Rise of New Champions için karakterleri tanıtan yeni bir video daha geldi. Geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde duyurusu yapılan ve ilk videoları ile bize büyük bir nostalji yaşatan yeni Captain Tsubasa oyununun bu yıl içerisinde çıkması bekleniyor.

Yeni Tsubasa oyunundan karakter videosu geldi

90'lı yıllarda ülkemizde de oldukça popüler olan ve bu popülerliğini her daim devam ettiren Captain Tsubasa, bildiğiniz gibi yeni oyunu ile boy göstermeye hazırlanıyor. Hatta bu oyunun belki de hayal ettiğimize en yakın şekilde karşımıza çıkacağını söyleyebiliriz. Eski oyunların izinden de giden Tsubasa'nın bu yeni oyunu, görsel ve sunum anlamında animedeki sahnelere oldukça yakın tasarlanmış. Özellikle karakterlerin kendine has hareketleri ve şutlarının oyuna birebir aktarıldığını görüyoruz. Zaten bu yeni videoda da bu karakterlere odaklanılmış.

Videoda sırasıyla Shun Nitta, Makato Sado, Tachibana Kardeşler, Hiroshi Jito, Mitsuru Sano, Hikaru Matsuyama ve Kojiro Hyuga (favorim) gibi karakterlere yer verilmiş. Tabi bunların yanı sıra hikayeyle de paralel giden önemli sahneler de video içerisinde kendisine yer bulmuş. Captain Tsubasa: Rise of New Champions oyununun bu yeni videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 13:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.02.2020 12:26
şu müziği duyunca çocukluk günlerim aklıma geldi ne zamanlardı tusubasa başladı mı dışarda bir tane çocuk kalmazdı wakabayashi hastasıydım zaten kaleciydim mahallede...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Tsubasa oyunundan karakter videosu geldi
İlginizi Çekebilir