Harry Potter'ın mobil oyunu Hogwarts gizemi nasıl olmuş?

Ersin Kılıç 26.04.2018 - 16:45
Harry Potter ve Hogwarts Gizemi nasıl olmuş?

Harry Potter serisi tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de büyük bir fenomen haline geldi. Harry Potter'ın yeni oyunu olan Hogwarts Mystery ise geçtiğimiz aylarda duyurulmuş ve mobil bir oyun olmasına karşın dikkat çekmeyi başarmıştı. İşte Harry Potter: Hogwarts Mystery ya da Türkçe adı ile Hogwarts Gizemi dün resmi olarak çıktı.

Harry Potter: Hogwarts Gizemi nasıl olmuş?

Biz de bu videomuzda tüm dünya ile birlikte ülkemizde de çıkan Harry Potter: Hogwarts Gizemi oyununa giriş yaptık ve oyunun ilk dakikaları ile birlikte genel dinamiklerinin nasıl olduğuna göz attık. Büyücü ya da Cadı olarak seçtikten sonra kendi karakterimizi de oluşturabildiğimiz yapımda Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu'ndaki üç yıllık maceramıza başlıyoruz. Tıpkı ana seride olduğu gibi kendi kitaplarımızı, asamızı alıyor ve yeni büyüler öğrenerek hikayedeki ilerleyişi gerçekleştiriyoruz.

Harry Potter dünyasından aşina olduğumuz karakterlere de rastladığımız oyunda bu dünyanın sahip olduğu birçok dinamiğe de yer verilmiş. Peki genel anlamda Harry Potter: Hogwarts Gizemi'ni nasıl bulduk? Cevabı oyun için hazırladığımız videoda;

Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 23:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.05.2019 18:00
çok iyi bir oyun
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2018 16:07
Güzel oyun ve zevkli de. Harry Potter takipçileri mutlaka oynasın. Tek eksiği Türkçe dil desteği gelmedi. Enerji çok sorun ama oyunu uzun süreye yaymak için yaptıkları bir taktik gibi duruyor. Parası olan son seviye yapmıştır tabi ama gayet güzel ve zevkli bir oyun. Tavsiye ederim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2018 12:55
Oynanabilirlik sıfır, heyecan yok, enerji harcatan butonlara basma harici hiçbir şey yapılamıyor. Büyü yapmayı, iksir yapmayı, düello yapmayı, Hogwarts'da gezmeyi vs. beklemeyin. Sadece ekrana bakıyorsunuz, karakter oluşturma ekranı harici tırt bir oyunumsu olmuş. Ayrıca deli dehşet internet yiyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2018 12:07
Berbat grafikler ve animasyonlar konuşmalar boş karakterleden " hııı" hoo" aaa" gibi garip garip sesler çıkıyor zaten bir kez oynadım sonrasında sildim gereksiz ve boşa zaman kaybı artı para tuzağı..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2018 04:21
Berbat hikaye,vasat grafikler,berbat üzeri müzikler,tek bir derste hemen biten enerji ve dolması için bir saat beklemek yada parayı basıp enerji almak.. bir potterhead olarak üzülerek söylüyorum bu oyun harry potter camiasına ve jk rowling e saygısızlıktır. oyunun tek iyi yanı hogwartsta geçmesi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Harry Potter oyunu Hogwarts Gizemi'ne göz atıyoruz
İlginizi Çekebilir